Sold under reservation
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Photo’s
{{ product.images.length }}
Floorplan
{{ product.plans.length }}
360° photo’s {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Maps
All media

House for sale Grote Straat 27 Berg En Terblijt

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Sold under reservation

Description

Halfvrijstaande woning met aanbouw en grote garage gelegen in de woonkern van Berg en Terblijt. Het kerkdorp kenmerkt zich door de centrale ligging in het Heuvelland, op enkele autominuten van o.a. Maastricht, Valkenburg en Gulpen. De woning ligt op korte afstand van alle openbare voorzieningen zoals het openbaar vervoer, diverse winkels, basisschool en uitgebreide wandel- en fietsmogelijkheden. Prima locatie in een mooi dorp!

De woning is door de huidige eigenaren behoorlijk verbeterd en gemoderniseerd vanaf 2016. Het huis is grotendeels gestript en vernieuwd. In 2022 is de bestaande aanbouw uitgebreid en zijn alle platte daken voorzien van een nieuw bitumen dak. Er is een nieuwe keuken en badkamer geplaatst, elektriciteit en leidingen zijn vernieuwd en er is een mooie houten parketvloer gelegd. Daarnaast is de tuin aangepakt en voorzien van een sfeervolle overkapping en zijn de buitenmuren gestraald, geïmpregneerd en opnieuw gevoegd. De woning is voorzien van 12 stuks zonnepanelen, een zonneboiler, airco, kozijnen met isolerend glas en rolluiken, het dak is voorzien van unidekplaten en de muren en vloer zijn nageïsoleerd. Het energielabel draagt momenteel de letter C, maar dateert van voordat alle energiebesparende maatregelen zijn getroffen. Prima woning op een mooie locatie in Berg en Terblijt!

*\*Indeling

Souterrain\*\*
- Kelder (4.1 m x 2.1 m) vanuit de woonkamer bereikbaar.

BEGANE GROND
- Hal (2.8 m x 2.1 m) met garderobe, complete meterkast met drie fasen stroom, houten parketvloer en toegang tot de woonkamer en eerste verdieping.
- Woonkamer met keuken (11.2 m x 5.95 m / 3.7 m) met een oppervlak van maar liefst circa 55 m2. Deze mooie ruimte is voorzien van een eikenhouten parketvloer en veel lichtinval door de grote ramen en dubbele deur naar de tuin. Aan de voorzijde bevindt zich de zithoek met voldoende ruimte voor een grote bank. Het middendeel is altijd handig voor een grote kast en fungeert nu als speelruimte voor de kids. In de grote aanbouw (5.95 m x 3.95 m) staat de moderne keuken opgesteld en de eethoek met optimaal tuincontact. De aanbouw zou men kunnen betitelen als grote leefkeuken. De keuken is voorzien van een ruim werkblad, 5 pits inductiekookplaat, oven, koelkast, vaatwasser, rvs afzuigunit en voldoende opbergruimte. Naast de keuken bevindt zich de bijkeuken.
- Hal 2 met toegang tot het toilet en bijkeuken. De bijkeuken (2.8 m x 2.5 m) is voorzien van de witgoedaansluiting. De grindvloer is geseald.

EERSTE VERDIEPING
- Overloop met toegang tot drie slaapkamers, badkamer en vaste trap naar de zolder. De eerste verdieping is voorzien van laminaatvloeren en draaikiepramen met rolluiken.
- Badkamer (2.15 m x 2.0 m) met inloopdouche, tweede toilet, breed wasmeubel met lades en spiegel, radiator en raam. De ruimte is netjes betegeld.
- Slaapkamer 1 (3.7 m x 3.0 m).
- Slaapkamer 2 (3.9 m x 2.85 m) met airco.
- Slaapkamer 3 (3.0 m x 2.6 m).
- Slaapkamer 4 bevindt zich op de tweede verdieping.

TWEEDE VERDIEPING
- Ruime zolder met een nokhoogte van 2.05 meter, Velux dakraam, unidek dakplaten, Hr Combiketel Bosch uit 2010 in eigendom en vierde slaapkamer.

TUIN
- Voortuin onderhoudsvriendelijk aangelegd en voorzien van het nodige groen. Ernaast ligt de ruime oprit met afsluitbaar houten poort. De Grote Straat ie een brede straat met de nodige openbare parkeerplekken.
- Achtertuin gelegen op het westen. De tuin is voorzien van een groot terras en vlonder met overkapping waar het goed vertoeven is, daarbij is de tuin goed omsloten en is er de toegang naar de garage.
- Garage (6.5 m x 4.05 m) voorzien van een dubbele poort. De garage is toegankelijk met de auto middels een achterliggende doodlopende weg.

KENMERKEN
- Bouwjaar 1965, aanbouw 2022
- Inhoud 450 m3 exclusief 75 m3 garage
- Perceel 291 m2
- Totaal inpandige oppervlakte circa 168 m2
- Gebruiksoppervlak wonen circa 133 m2
- Gebruiksoppervlak overig inpandige ruimte circa 35 m2
- Gebruiksoppervlak gebouwgebonden buitenruimte circa 37 m2
- HR combiketel bouwjaar 2010 eigendom
- 12 Stuks zonnepanelen en zonneboiler in eigendom
- Airco
- Volledig geïsoleerd
- Energielabel C (Geldig maar nier recent), daarna zijn er nog diverse energiebesparende maatregelen getroffen

Oplevering
- In de huidige staat, is direct opleverbaar.

Kadastraal
- Gemeente Berg en Terblijt D 498, groot 2 a en 91 ca.

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, via de woningpresentatie.

ONDERHOUD
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).

AANSPRAKELIJKHEID
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.
+ Read more
- Read less
Construction: {{ product.build_year }}
Construction: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
House , Single-family house
{{ product.rooms }} rooms
{{ product.bedrooms }} bedrooms
Living space: {{ product.living_space }} m²
Plot: {{ product.plot_surface }} m²
Energy class:    {{ product.energy_class }}
Energy index: {{ product.energy_index }}

Characteristics

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact us
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Share:

Similar objects in the neighborhood