Available
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Photo’s
{{ product.images.length }}
Floorplan
{{ product.plans.length }}
360° photo’s {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Maps
All media

House for sale Prof. Zeemanstraat 4 Geleen

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Available

Description

Graag brengen we deze vrijstaande, semi-levensloopbestendige bungalow uit 1968 gelegen op een geliefde locatie met een perceelgrootte van maar liefst 780m2 onder uw aandacht. De bungalow beschikt over vijf slaapkamers, een moderne keuken en een ruime living.
Alle belangrijke voorzieningen bevinden zich in de directe nabijheid alsook alle belangrijke autosnelwegen, zoals de A76 richting Heerlen/Aken en de A2 richting Maastricht/Eindhoven.

INDELING:

Niveau -0.5:
Niveau van de achtertuin. Overloop met toegang naar 2 multifunctionele ruimtes:
- Kantoorruimte/slaapkamer (ca. 6.20m x 6.36m) met openslaande tuindeuren en standplaats van de C.V.-ketel (Nefit, 2022, eigendom).
- Studio/Slaapkamer (ca. 6.06m x 5.00m) met eigen toiletvoorziening (zwevend closet met fontein) en tevens de aansluitingen van de wasapparatuur. Deze ruimte kan voor meerdere doeleinden worden ingericht.

Begane grond:
Riante entree hal met garderobekast en moderne meterkast (16 groepen). Toiletruimte (zwevend closet met fontein). Middels 2 stalen toegangsdeuren toegang tot de riante woonkamer (ca. 55m²) welke is voorzien van een eiken parketvloer. De woonkamer geeft doorloop middels een schuifpui naar een van de zonneterrassen. De open keuken (23m²) met kookeiland is voorzien van een inductiekookplaat met ingebouwde afzuigfunctie, quooker (met bruisfunctie), vaatwasser, koelkast, vriezer, 2 combi-ovens met stoomfunctie en ingebouwd koffiezetapparaat. Middels schuifpui ook toegang naar het overdekt zonneterras met openhaard.

De tuin is geheel rondom de woning gelegen wat de mogelijkheid biedt om verschillende zonneterrassen te creëren en biedt veel privacy. 2 vrijstaande houten tuinhuizen (ca. 7m² en 11m²) welke kunnen dienen voor opslag.
Ruime oprit voor het parkeren van meerdere auto's.

Niveau +0.5:
Overloop met laminaat vloer welke toegang biedt naar de badkamer en drie slaapkamers, respectievelijk:
- Slaapkamer 1: ca. 22m² met muurkast;
- Slaapkamer 2: ca. 9m²
- Slaapkamer 3: ca. 22m²
Geheel betegelde badkamer (ca. 10m²) voorzien van een ligbad, dubbel wastafelmeubel, inloopdouche en design radiator.

Nadere bijzonderheden:
- Vrijstaande/instapklare woning met bouwjaar 1968 en perceeloppervlakte 780m² (conform BAG)
- Woonoppervlakte ca. 255m² (NEN 2580 meetrapport aanwezig).
- Bungalow semi-levensloopbestendig;
- Voorzien van 5 slaapkamers;
- Gedeeltelijk kunststof kozijnen/aluminium kozijnen met dubbele beglazing;
- Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein;
- Aanvaarding in overleg.

Interesse? Wij nemen graag de tijd voor u! Neem contact op via het contactformulier op Funda of op onze website en we laten u de woning graag zien. Komt een fysieke afspraak niet zo goed uit, bel dan voor de digitale mogelijkheden!

Overige informatie
De gebruikelijke waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze, indien de verkoper en koper dit overeenkomen, binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatiever- schillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Schriftelijkheidsvereiste
Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechts- geldig.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

De makelaar Jorrit Haest nodigt u graag uit voor een bezichtiging.
+ Read more
- Read less
Construction: {{ product.build_year }}
Construction: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
House , Bungalow
{{ product.rooms }} rooms
{{ product.bedrooms }} bedrooms
Living space: {{ product.living_space }} m²
Plot: {{ product.plot_surface }} m²
Energy class:    {{ product.energy_class }}
Energy index: {{ product.energy_index }}

Characteristics

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact us
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Share:

Similar objects in the neighborhood