Available
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Photo’s
{{ product.images.length }}
Floorplan
{{ product.plans.length }}
360° photo’s {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Maps
All media

House for sale Wederik 25 Herkenbosch

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Available

Description

Herkenbosch, Wederik 25

Mooi vrijstaand wonen, nabij de dorpskern en nationaal park de Meinweg !

Dat is mogelijk in deze sfeervolle vrijstaande woning met mooie tuin nabij in het centrum van Herkenbosch op loopafstand van alle voorzieningen en nabij het Nationaal park, natuur- en wandelgebied de Meinweg.

Deze prima goed onderhouden woning met energielabel C, ademt sfeer en is o.a. voorzien van een sfeervolle woonkamer, een keukenruimte, 3 slaapkamers en een mooie sfeervolle tuin en een inpandige garage-/berging met wasruimte.

Deze woning is ook eventueel geschikt voor levensloopbestendig te maken middels een inpandige verbouwing of door middel van het realiseren van een aanbouw.

Laat u gerust tijdens een bezichtiging verrassen van deze sfeervolle woning die naar eigen wens en invulling nog naar wens gemoderniseerd kan worden !Indeling:

Begane grond:
ruime entree/hal met meterkast, toilet met fonteintje, ruime woonkamer met schuifpui naar terras en tuin, half open keuken met neutrale witte keukenopstelling voorzien van inbouwapparatuur.
Toegang naar wasruimte-/berging en de inpandige garage.
Het woongedeelte (hal, woonkamer en keuken) zijn voorzien van een tegelvloer inclusief vloerverwarming.


Verdieping:

1e verd. : overloop, 3 slaapkamers (ca. 18, 15, 6m2) voorzien van vloerbedekking, nette ruime badkamer met
ligbad, douche, toilet en dubbele wastafel.
De grote slaapkamer is voorzien van een royaal balkon met mooi uitzicht op een mooie groenvoorziening.

2e verd.: via vlizotrap naar de zolder-/berging.


Algemeen/bijzonderheden:
- bouwjaar ca. 1987;
- in het centrum van Herkenbosch gelegen nabij voorzieningen;
- energielabel C;
- begane grond (woongedeelte) en de badkamer zijn voorzien van vloerverwarming;
- met inpandige garage-/berging met wasruimte;
- mogelijkheden realiseren gelijkvloers wonen;
- voorzien van 3 slaapkamers waarvan 1 met groot balkon met mooi uitzicht over groenvoorziening;
- C.V.-ketel Nefit Topline (bj. 2009), eigendom;
- woonoppervlakte ca. 122 m2;
- inhoud ca. 430 m3
- perceel 381 m2Ligging:
Heerlijk rustige en schitterend gelegen in een bosrijke omgeving grenzend aan Nationaal Park de Meinweg, ideaal voor de natuurliefhebber en rustzoeker!! De gemeente Roerdalen, gelegen in Midden-Limburg, bestaat uit drie dorpen: Melick, Herkenbosch en Vlodrop. De drie dorpen zijn verbonden door de meanderende rivier de Roer. Melick en Herkenbosch liggen aan de rand van het Roerdal, Herkenbosch en Vlodrop liggen bij het Nationaal Park "de Meinweg". Nationaal Park "de Meinweg" en het prachtige dal van de rivier de Roer maken een belangrijk onderdeel uit van de recreatieve en toeristische mogelijkheden in en rondom deze dorpen. In het in 1999 geopende Bezoekerscentrum De Meinweg kunt u zich op een leuke en interactieve manier laten informeren over de ontstaanswijze, de cultuurhistorie en de natuurwanden van De Meinweg en het Roerdal. Duitsland en België zijn dichtbij en de stad Roermond met al haar voorzieningen en watersportmogelijkheden ligt op een steenworp afstand.VIRTUEEL RONDLOPEN IN 3D ?
BEKIJK OOK DE WONINGPRESENTATIE VAN DEZE WONING OP ONZE WEBSITE OF OP FUNDA !


Algemeen:
* Deze informatiebrochure is met zorg samengesteld. Aan eventuele fouten, onvolledige of onjuiste informatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De verkopend makelaar aanvaardt echter geen aansprakelijkheid wegens eventuele fouten en onjuistheden. De verstrekte informatie is indicatief. Een bezichtiging van de woning of onroerende zaak geeft de beste indruk en kijk op zaken. U krijgt de gelegenheid om de te koop staande onroerende zaak te bezichtigen, te beoordelen en te onderzoeken zodat u zich zelf kan overtuigen.

De verkopend makelaar aanvaardt echter geen aansprakelijkheid wegens eventuele fouten en onjuistheden. De verstrekte informatie is indicatief. Een bezichtiging van de woning of onroerende zaak geeft de beste indruk en kijk op zaken. U krijgt de gelegenheid om de te koop staande onroerende zaak te bezichtigen, te beoordelen en te onderzoeken zodat u zich zelf kan overtuigen.

- Deze verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Hierbij zijn wij deels afhankelijk van informatie die wij van derden ontvangen. Aan onjuistheden en/of onvolkomenheden kunt u echter geen rechten ontlenen. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Onzerzijds wordt geen aansprakelijkheid aanvaardt voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief;

- Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te (laten) verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst;

- De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren;

- Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").
+ Read more
- Read less
Construction: {{ product.build_year }}
Construction: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
House , Single-family house
{{ product.rooms }} rooms
{{ product.bedrooms }} bedrooms
Living space: {{ product.living_space }} m²
Plot: {{ product.plot_surface }} m²
Energy class:    {{ product.energy_class }}
Energy index: {{ product.energy_index }}

Characteristics

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact us
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Share:

Similar objects in the neighborhood