{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
{{ product.status }}
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Price on request € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Price on request
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Price on request € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Price on request
Photo’s
{{ product.images.length }}
Floorplan
{{ product.plans.length }}
360° photo’s {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Maps
All media
{{ product.title }}

Description

Op landelijke, maar ook centrale locatie aan de rand van het kerkdorp Merkelbeek gelegen; de vrij gelegen ruime uitgebouwde twee-onder-een-kapwoning met o.a.: een garage, riante woonkamer/keuken (ca. 63m²), mogelijkheid vaste trap/4e slaapkamer, tuin op het zuiden, 3 ruime slaapkamers en 14 zonnepanelen.

Indeling

Souterrain: Kelderruimte (ca. 25m²)

Begane grond: Oprit, vrij tegenover velden gelegen voortuin, entree, hal (ca. 10m²) met meterkast, een plavuizen vloer en toiletruimte met toilet en fonteintje. Meterkast. Royale uitgebouwde woonkamer (ca. 53m²) met haardpartij, zijdeur en schuifpui naar de tuin. Keuken (ca. 10m²) met L-vormige keukenopstelling en apparatuur (o.a. Siemens) t.w.: een vaatwasser, combi-oven-magnetron, 5-pits gaskookplaat en wasemkap. Vrij gelegen tuin op het zuiden gesitueerd met terras. Garage (ca. 15,5m²).

Eerste verdieping: Overloop, geheel betegelde badkamerruimte (ca. 9m²) met ligbad, badmeubel/dubbele vaste wastafel, toilet, douche, inbouwspots en daglichttoetreding. 3 ruime slaapkamers (ca. 22,5m², 14,5m², 11m²).

Tweede verdieping: Middels een vlizotrap te bereiken zolderruimte; ruime bergzolder met prima stahoogte, eventueel geschikt voor het realiseren van een vaste trap/4e slaapkamer. Opstelplaats cv-combi-installatie.

Bijzonderheden: Deze ruime twee-onder-een-kapwoning is op landelijke, maar ook centrale locatie aan de rand van het kerkdorp Merkelbeek gelegen. Dit vrij gelegen object is voorzien van een garage, royale bergzolder en kelder. Dus bergruimte is voldoende voorhanden! Ook bestaat er door de prima stahoogte op zolder de mogelijkheid een vierde slaapkamer te creëren door het aanbrengen van een vaste trap. De woonkamer/keuken (ca. 63m²) zijn riant te noemen en hebben veel lichtinval. De tuin ligt op het zuiden. De kozijnen zijn deels van kunststof met isolerende beglazing. Ook zijn er 14 zonnepanelen aanwezig.

De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.
Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.
+ Read more
- Read less
Construction: {{ product.build_year }}
Construction: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
{{ product.rooms }} rooms
{{ product.bedrooms }} bedrooms
Living space: {{ product.living_space }} m²
Plot: {{ product.plot_surface }} m²

Characteristics

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ group.name }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
...
{{ product.company.name }}
Contact us
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}