Sold under reservation
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Photo’s
{{ product.images.length }}
Floorplan
{{ product.plans.length }}
360° photo’s {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Maps
All media

House for sale Leemkuil 5 Munstergeleen

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Sold under reservation

Description

+ VRIJSTAAND GESCHAKELDE WONING
+ ONLANGS GROTENDEELS GEMODERNISEERD
+ VOORZIEN VAN AIRCO'S
+ OP LOOPAFSTAND VAN WANDELGEBIED

Deze vrijstaand geschakelde woning met garage is rustig gelegen in een fijne woonstraat aan de rand van het kerkdorp 'Munstergeleen". Onlangs grotendeels gemoderniseerd en instapklaar. Haar fijne woonomgeving met natuurgebied "De Graven" om de hoek, alsmede het stadshart en het Stadspark van "Sittard" op loopafstand, kenmerken deze woning.

Indeling

Souterrain
De woning is grotendeels onderkelderd. De hobbykelder (ca.19 m2) geeft toegang tot de tuin. Waskelder alwaar aansluitpunten voor de wasautomaat. Tevens is hier de combi-cv-ketel (Intergas 2018, huur) geïnstalleerd.
Provisiekelder welke toegang biedt tot de kruipruimte.

Parterre
Via de oprit bereikbare, overdekte entree. Ruime hal met vernieuwde meterkast (2018). Luxe toilet (2019) voorzien van hangcloset. Riante. L-vormige woonkamer 7.50 x 6.40/3.46, voorzien van een sfeervolle houtkachel en airconditioning (2019). Via de openslaande deuren bereikt men terras en tuin.
Gesloten keuken 3.90 x 3.18, voorzien van een aanbouwkeuken in hoekopstelling, voorzien van een granieten aanrechtblad, inclusief de navolgende apparatuur: heteluchtoven, vaatwasser, afzuigkap, koelkast, inductiekookplaat en vriezer.
Riante garage 6.18 x 3.40 met vliering.
De tuin kent een optimale privacy en bezonning (zuidwest), is voorzien van een sfeervol prieel en is via de zijkant van de woning te bereiken.

Eerste verdieping
De overloop biedt toegang tot een drietal slaapkamers respectievelijk: 4.11 x 3.45, voorzien van airconditioning, 4.11 x 2.90 en 3.45 x 3.29 met doorloop tot een extra kamer. Door middel van het plaatsen van een dakkapel kan men hier eenvoudig een extra slaapkamer realiseren. Riante badkamer voorzien van ligbad, douche, wastafel en 2e toilet. De slaapkamers zijn allen voorzien van een eigentijdse laminaatvloer.

Tweede verdieping
Middels de vliezotrap bereikbare zolder alwaar extra bergruimte.

Bijzonderheden:
Prachtige ligging in een fijne woonstraat
Voorzien van kunststof kozijnen inclusief isolerende beglazing
Onlangs gemoderniseerd---
Uitdrukkelijk wordt gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de zogenaamde “schriftelijkheidsvereiste” is in dezen van toepassing.
- De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 2 dagen ná het vervallen van de eventuele ontbindende voorwaarden bij de transporterende notaris te deponeren.
- Een koper/ geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht en is gerechtigd voor zijn rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten, dan wel adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.
- Voor het optimaal behartigen van diens belangen adviseert Beckers Makelaardij geïnteresseerden en kopers om een professionele NVM-aankoopmakelaar in te schakelen.
- De bij de inmeting gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit (mede als gevolg van het gegeven dat Beckers Makelaardij geen professioneel inmeter is) verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
- Deze informatie is door Beckers Makelaardij zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle weergegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
+ Read more
- Read less
Construction: {{ product.build_year }}
Construction: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
House , Single-family house
{{ product.rooms }} rooms
{{ product.bedrooms }} bedrooms
Living space: {{ product.living_space }} m²
Plot: {{ product.plot_surface }} m²
Energy class:    {{ product.energy_class }}
Energy index: {{ product.energy_index }}

Characteristics

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact us
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Share: