{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
{{ product.status }}
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Price on request € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Price on request
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Price on request € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Price on request
Photo’s
{{ product.images.length }}
Floorplan
{{ product.plans.length }}
360° photo’s {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Maps
All media
{{ product.title }}

Description

Slimmer kopen met Wij Collectief | Kopen zonder eigen vermogen | Met Wij Collectief is voor een maximaal bedrag van €995,-* de gehele aankoop geregeld!

Instapklare 2-onder-1-kapwoning met een ruime aanbouw op een rustige locatie in Oirsbeek, in een verkeersluw straatje gelegen in de nabijheid van alle voorname voorzieningen.

Indeling:

BEGANE GROND:
De entree met daaraan gelegen de meterkast, het toilet en trapopgang naar de eerste verdieping.
De L-vormige woonkamer (ca. 5.17 * 4.50 + 3.71 * 2.64 m) heeft een nette parketvloer welke doorloopt naar de keuken en de ruime aanbouw. De open keuken (ca. 3.00 * 2.40 m) heeft een witte afwerking, is voorzien van een bar en alle voorname apparatuur. De aanbouw (ca. 5.17 * 4.00 m) is voorzien van 2 velux dakramen welke zorgt voor veel natuurlijk lichtinval en een schuifpui die toegang biedt tot de tuin. Via de naastgelegen tuinkamer (ca. 2.47 * 1.87 m) is er toegang tot de garage (6.03 * 2.96 m) met wastafel, witgoed aansluitingen en via een vlizotrap bereikbare bergvliering.

BUITEN:
De achtertuin is fraai en onderhoudsvriendelijk aangelegd met een ruim terras, siergrind en enige beplanting. De tuin is geheel omheind door middel van een stevige schutting. De voortuin is grotendeels bestraat en de oprit is naast de woning gelegen.

EERSTE VERDIEPING:
Vanuit de overloop is er toegang tot de 3 slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers, I (ca. 4.38 * 2.92 m), II (ca. 3.45 * 2.24 m) en III (ca. 3.63 * 2.14 m). De badkamer (ca. 2.77 * 1.95 m) is geheel betegel en voorzien van een ligbad, aparte douche, toilet en wastafel met meubel.

TWEEDE VERDIEPING:
Via vaste trap bereikbare slaapkamer (ca. 5.17 * 3.34 m) met laminaatvloer en dakkapel. De CV-opstelling is netjes weggewerkt en onder de schuinte van het dak zijn wandkasten gerealiseerd.

Wij Collectief :
De unieke en veilige alles-in-1-formule waarmee je zonder ingewikkelde constructies, taxaties, verbouwingen en/of separate leningen een woning kunt kopen zonder eigen geld met NHG (Nationale Hypotheek Garantie).

Voor een maximaal bedrag van €995,- koopt u een woning tegen de marktwaarde en krijgt hiervoor gratis advies van een onafhankelijke hypotheekadviseur, ook de taxatie en notariskosten zijn dan geregeld*. De kosten worden door de verkopers betaald via de vrij op naam (v.o.n.) constructie i.p.v. de kosten koper (k.k.) verkoop.
* de NHG kosten zijn niet inbegrepen.

Voor meer informatie kunt u zich melden via wijcollectief.nl

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat de koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient 2 weken na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
+ Read more
- Read less
Construction: {{ product.build_year }}
Construction: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
{{ product.rooms }} rooms
{{ product.bedrooms }} bedrooms
Living space: {{ product.living_space }} m²
Plot: {{ product.plot_surface }} m²

Characteristics

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ group.name }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
...
{{ product.company.name }}
Contact us
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}