Available
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Photo’s
{{ product.images.length }}
Floorplan
{{ product.plans.length }}
360° photo’s {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Maps
All media

House for sale Leyenbroekerweg 55 Sittard

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Available

Description

Deze zeer ruime villa in landhuisstijl met inpandige garage is gelegen in de directe nabijheid van het gezellige, historisch centrum van Sittard, het stadspark en natuurgebied De Kollenberg. De woning heeft een eigen oprit voor meerdere voertuigen en een mooi aangelegde en onderhouden, geheel omsloten tuin met veel privacy. De woning is levensloopbestendig met de slaapkamer en badkamer op begane grond. Tevens is de woning geschikt (te maken) voor werken/kantoor aan huis.

Diverse voorzieningen als restaurants, horeca, winkels, supermarkt, onderwijs, kinderopvang en openbaar vervoer zijn op loopafstand te bereiken. Ook plaatsen als Maastricht, Parkstad en Roermond zijn via de invalswegen naar Sittard binnen een half uur te bereiken met de auto.

INDELING:
Souterrain:
De woning is geheel onderkelderd met uitzondering van de garage. Het souterrain is opgedeeld in meerdere ruimten zoals een centrale portaalruimte (ca. 31 m2) met toegang tot een met houten wanden afgewerkte snookerruimte (ca. 50 m2), wijnkelder (ca. 33 m2), technische ruimte (16 m2) met standplaats ontkalkingsysteem en provisiekelder (ca. 21 m2). Van hieruit gaat een trap naar de garage op begane grond.

Begane grond:
De riante hal/ entree met vide en marmeren plavuizenvloer, meterkast met dag-/en nachttarief, half betegelde toiletruimte met zwevend closet en fonteintje geeft toegang tot de slaapkamer (ca. 21 m2) met vaste kastenwand, de gesloten keuken en de L-vormige living (ca. 68 m2) met airco, laminaatvloer, open haard. Vanuit de living heeft men toegang via dubbele openslaande tuindeuren naar het terras en de tuin. De keuken (ca. 17,3m2 incl. bijkeuken) is voorzien van plavuizenvloer, terrazzo keukenblad, keukeninstallatie in U-vormige opstelling met diverse inbouw apparatuur zoals afzuiging, inductie kookplaat, kleine oven, grote oven, koelkast, vaatwasser en servieskast, bijkeuken met tegelvloer, tuindeur, w.a.-aansluiting, spoelbak en bergkast.

De slaapkamer is voorzien van laminaatvloer, airco en een moderne uitgevoerde badkamer met ligbad (jacuzzi), douchecabine, zwevend closet, designradiator, badmeubel en airco.

Inpandig bereikbare, dubbele garage (ca. 37 m2) met een trap naar de kelder (aan de achterzijde), tegelvloer, standplaats CV-installatie, elektrisch bedienbare poort en voorgelegen oprit met ruimte voor meerdere auto´s.

1e verdieping:
Een ruime overloop met laminaatvloer geeft toegang tot 4 slaapkamers:
- slaapkamer 1: ca. 35 m2 met 2 dakkapellen en kastenwand;
- slaapkamer 2: ca. 24 m2 met 1 dakkapel (in gebruik als werkkamer);
- slaapkamer 3: ca. 14 m2 met 1 dakkapel en kastenwand;
- slaapkamer 4/ studeerkamer: ca. 6,5 m2 met luik naar zolder.

Geheel betegelde badkamer (1,40 x 2,14m) met douche, bidet, closet en vaste wastafel. Deze badkamer dient gemoderniseerd te worden, maar is geheel functioneel.

Zolder:
Vanuit de kleine slaapkamer/studeerkamer is de bergzolder via een plafondluik toegankelijk.

Buiten:
Onder architectuur aangelegde tuin, rondom de woning gelegen met aan de achterzijde een gedeeltelijk overdekt, hard houten terras, twee zonneschermen, gazon, borders en vrije achterom.

Overige bijzonderheden:
- bouwjaar 1980.
- perceel 885 m2.
- voor het geschikt maken van de woning voor werken aan huis kan een vergunning van de gemeente noodzakelijk zijn;
- energielabel C
- deels v.v. hard houten kozijnen en deels v.v. kunststof kozijnen;
- v.v. dubbelglas, deels door middel van voorzetramen;
- deels v.v. raamluiken;
- Alarmsysteem aanwezig, dat aangesloten is op de meldkamer;
- CV-ketel merk: Nefit ecom combi HR ketel, bouwjaar ca. 1999 (eigendom);
- open haard;
- de vermelde maten zijn circa maten; hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Meetstaat / afmetingen
De oppervlakten en inhoud zijn bepaald conform de meetnormeringen zoals gedefinieerd in de "meetinstructie Gebruiksoppervlakte woningen" (versie juli 2019) en de "Meetinstructie bruto inhoud woningen" (versie juli 2019), welke zijn vastgsteld door Aedes, Bag Bao, NVM, VNG, het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs, Vastgoedpro, VBO en de Waarderingskamer. Deze meetstaat is met de grootste zorgvuldigheid opgesteld naar beste kennis en wetenschap. Mochten er desondanks afwijkingen zijn van de daadwerkelijke situatie ter plaatse, dan kunnen hier geen rechten aan worden ontleend.

Bouwkundige keuring
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

De informatie in deze advertentie is door MMX Makelaars met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel voor de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
+ Read more
- Read less
Construction: {{ product.build_year }}
Construction: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
House , Villa
{{ product.rooms }} rooms
{{ product.bedrooms }} bedrooms
Living space: {{ product.living_space }} m²
Plot: {{ product.plot_surface }} m²
Energy class:    {{ product.energy_class }}
Energy index: {{ product.energy_index }}

Characteristics

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact us
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Share:

Similar objects in the neighborhood