Beschikbaar
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Appartement te huur Geerstraat 107 Heerlen

€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }}
Beschikbaar

Omschrijving

Royale instapklare appartementen in Heerlen te huur, volledig gestoffeerd voor starters

Het voormalige kantoorgebouw van het UWV in Heerlen is getransformeerd in 44 zelfstandige appartementen. Op steenworp afstand van de binnenstad van Heerlen. De appartementen zijn stuk voor stuk nieuw, met veel aandacht voor duurzaamheid, veiligheid en kwaliteit. Een unieke locatie met alle faciliteiten, waaronder het kernwinkelgebied en het station. 

Locatie

Het wooncomplex Geerstate ligt midden in het centrum van Heerlen. Op loopafstand van het trein- busstation (200 m), winkelcentrum Corio (300 m) en de stadsschouwburg (300 m). Heerlen is het hart van Parkstad Limburg, een zeer groene omgeving en een gewilde plek om te wandelen en te fietsen in de buitenlucht. Heerlen schrijft CULTUUR met hoofdletters. Er is jaarlijks veel aanbod op cultuurgebied, denk o.a. aan het jaarlijks terugkerende Cultura Nova festival. Het Theater Heerlen heeft een breed en gevarieerd aanbod, voor elk wat wils. Diverse jaarlijks terug kerende sportevenementen zoals Limburgs Mooiste maken Heerlen tot een levendige stad.

Heerlen is een populaire winkelstad met een breed en gevarieerd winkelaanbod. Naast de gezellige winkelstraten zijn er diverse grotere winkelcentra zoals het Corio Center en Het Loon. Er is een uitgebreide woonboulevard die jaarlijks miljoenen bezoekers trekt.

Hybride wooncomplex

Het pand uit 1992 is het voormalige onderkomen van het UWV. Nu het UWV uit het pand is vertrokken, is de mogelijkheid ontstaan om dit te transformeren naar een hybride wooncomplex met zelfstandige appartementen. Parkeerplaatsen zijn (optioneel) op een afgesloten terrein te huren. Een algemene fietsenstalling (vol is vol) is beschikbaar voor de bewoners van Geerstate. Op de 4e verdieping is een collectief buitenterras beschikbaar, exclusief voor de bewoners van Geerstate. 

Indeling gebouw

Vanaf de Geerstraat is de hoofdingang van het gebouw gemakkelijk gelijkvloers te bereiken. Via een ruim tochtportaal komt u in de centrale hal waar twee liften tot uw beschikking staan. Het bellentableau is voorzien van de nieuwste techniek. U kunt via uw eigen smartphone zien wie eraan de deur staat en de toegang regelen. Postbussen zijn er voor iedereen bij de entree deur.

De centraal gelegen entree markeert het gebouw op de hoek van de Geerstraat en de Schakelweg. Vanuit de hal zijn twee vleugels gepositioneerd. Een korte poot parallel aan de Schakelweg in westelijke richting en een poot parallel aan de Geerstraat in noordoostelijke richting. Hierdoor ontstaat een zeer gevarieerde oriëntatie voor de verschillende woonappartementen. Dit versterkt de beleving van de stad van binnenuit.
Indeling appartementen:

De appartementen hebben ca. 59 m2 gebruiksoppervlakte. Genoeg keuze. De appartementen zijn geschikt voor twee personen.  De woning is georiënteerd op de stadszijde. U kunt volop genieten van het uitzicht op de levendige Geerstraat. Woonkwaliteit staat voorop voor alle appartementen, evenals veiligheid en duurzaamheid.

Woonruimte inclusief keuken. Vanuit de royale midden corridor komt u in uw woonruimte uit. Voordat u de van daglicht overgoten woonruimte betreedt komt u in een entree zone waar de toegang tot het toilet en de berging is ondergebracht. De woonruimte kenmerkt zich door een vrije hoogte van meer dan 3100 mm hetgeen een extra dimensie toevoegt aan uw appartement. De woning heeft drie kiep ramen waardoor u volop kunt genieten van de zon en verse buitenlucht, iedereen naar eigen behoefte. De vloeren in de woonruimte zijn afgewerkt met hoogwaardig pvc-laminaat. Makkelijk in onderhoud en in een geluiddempende uitvoering aangebracht. De binnenwanden en de corridor wanden zijn gemaakt van metall-stud wanden bekleedt met gipsplaten, al naar gelang de functie met enkele of dubbele beplating en isolatie. De plafonds zijn van beton. Alle wanden en plafonds zijn afgewerkt met fijn wit spuitwerk. De binnendeuren zijn witte opdekdeuren van 2200 mm hoogte.

De Slaapkamer. Is afgewerkt identiek aan de woonruimte. De slaapkamer is uitgevoerd met een te openen (soms rond) raam, dat voegt een extra dimensie toe aan de ruimte.

De Badkamer. De badkamer is voorzien van een douche zone en een vaste wastafel. De douche is uitgerust met een thermostaat mengkraan en een afneembare douche kop. De vloer is afgewerkt met zwarte tegels met een rvs-douchegoot. Naar eigen inzicht kan makkelijk een douche wand worden geplaatst. De wanden zijn rondom betegeld tot 1200 mm hoogte met strakke witte keramische tegels afm. 245x325 mm, ter plaatse van de douchezone tot 1980 mm. De wastafel met luxe koud- en warmwater mengkraan is 60 cm breed. De kleur is helder wit. Een design handdoekradiator maakt het geheel compleet. De ventilatie bezit een boosterstand voor extra ventilatie tijdens het douchen.                      

De Keuken. De keuken maakt onderdeel uit van de woonruimte. De keuken wordt standaard geleverd met een 4 pits inductie kookplaat, een combimagnetron, een rvs-wasemkap, een ¾ inbouwvaatwasser, een inbouwkoelkast en een rvs-gootsteen met luxe mengkraan. Er is voldoende opbergruimte voor uw keukenuitrusting. Verder wordt een designhoutlook aanrechtblad toegepast met bijbehorende achterwand. Een opstelplaats voor een wasmachine of was- droogmachine completeert het geheel. Kortom een keuken om naar (uit) te kijken.

Toilet Een zwevend toilet met milieuvriendelijke spoelinrichting is standaard voorzien. De tegels van de achterwand tot 1200 mm zijn identiek aan de badkamer. De overige wanden van de toiletruimte zijn uitgevoerd met fijn wit spuitwerk.  De toiletruimte is aangesloten op de mechanische ventilatie in uw woning. In de toiletruimte is een uitneembaar luik (750x750 mm) aangebracht waarachter de WTW-unit is geplaatst.

Berging Deze ruimte is uitermate geschikt voor opslag van huishoudelijke artikelen, seizoenartikelen etc.
Installaties per appartement: 

Electra Uw woning is uitgerust met een stroomvoorziening die in alle gemakken van deze tijd kan voorzien. Voldoende wandcontactdozen en lichtaansluitpunten zijn standaard onderdeel van uw installatie. In de keuken is in ieder appartement een aan het zicht onttrokken groepenkast aangebracht. Daardoor is uw stroomvoorziening veilig en onafhankelijk van de overige appartementen.

Centrale verwarming (CV) Per etage wordt een combi cv-ketel geplaatst. De afzonderlijke appartementen worden individueel aangesloten op deze warmwater voorziening. Enerzijds de voedingsbron voor uw warm tapwater via een circulatie leiding, anderzijds de warmtebron voor uw CV. In de woning worden radiatoren geplaatst.

Ventilatie Iedere woning is uitgerust met een warmte terugwin ventilatie unit (WTW). In de woning bevindt zich een centrale unit waar verse buitenlucht wordt aangezogen voor een constante verse lucht voorziening in de woning. De verse lucht wordt via een warmte wissel systeem langs de afzuiglucht gevoerd waardoor het temperatuur verlies minimaal wordt.

TV – internet – telefonie Iedere afzonderlijke woning wordt voorzien van een bekabeld aansluitpunt voor TV, internet en telefonie. Uw eigen modem plaatsen en een wifi voorziening aanleggen en u kunt genieten van de hele wereld.

Veiligheid Uw appartement voldoet aan de geldende voorschriften voor brandwerendheid en vluchtmogelijkheden. In uw appartement is een rookmelder aangebracht.

Gemeenschappelijke voorzieningen:

Fietsenstalling. Een gemeenschappelijke afgesloten fietsenstalling behoort tot de standaard faciliteiten van uw woongebouw volgens het principe vol = vol.

Parkeerplaatsen. Een vaste parkeerplaats is optioneel te huren gedurende de looptijd van uw huurovereenkomst. De openlucht parkeerplaats bevindt zich aan de achterzijde van het gebouw en is via een toegangscontrole systeem toegankelijk.

Dakterras. Op de vierde verdieping bevindt zich op de westvleugel een dakterras met weids uitzicht over de stad en over het omringende heuvellandschap. Een bezoek aan het terras zal u meteen in een vakantiestemming brengen. De avondzon brengt u in een milde stemming terwijl u van het uitzicht en het stadsleven kunt genieten. Het dakterras is uitsluitend bedoeld voor de bewoners van het complex om zodoende veiligheid en privacy te waarborgen.

PV-panelen. Het gebouw wordt voorzien van ca. 100 zonnepanelen die wordt aangesloten op de gemeenschappelijke stroomvoorziening. Zo wekt u een deel van uw benodigde stroom direct op en wordt meteen verbruikt.

Camerabewaking. Uw gebouw wordt permanent bewaakt met een gesloten camerasysteem. Dit moet het veiligheidsgevoel van de bewoners versterken. Het achter terrein (parkeren), de fietsenstalling en de omgeving van de hoofdentree en de bewonersentree worden permanent gemonitord.

Postkasten. Iedere woning heeft een eigen postbus nabij de hoofdentree. De postbussen zijn robuust en goed verlicht geplaatst.

Deurbellen en sleutelsysteem. Uw woongebouw is uitgerust met een keycard toegangssysteem “Doorbird” voor de beide entrees, de parkeerplaats en de fietsenstalling. De woningentree deuren worden uitgerust met een gecertificeerd sleutelsysteem. Het deurbelsysteem is gebaseerd op hedendaagse techniek. Via een gesloten camera en app techniek wordt de deurbeller rechtstreeks op uw eigen smartphone doorgeschakeld. U kunt meteen zien wie er aan de deur staat en spreekcontact maken.

Huishoudelijk reglement. Een huishoudelijk reglement maakt onderdeel uit van uw huurovereenkomst. Hierin staan de meest voorkomende praktische zaken opgesomd waar iedereen zich aan te houden heeft. Lekker duidelijk.
Informatie huurovereenkomst:

Duur De huurovereenkomst wordt aangegaan voor een maximale periode van één jaar waarna verlenging in onbepaalde tijd mogelijk is na goedkeuring door de verhuurder. Binnen het eerste jaar kan verhuurder de overeenkomst niet beëindigen. De huurder kan met in acht name van een betaalperiode, kosteloos de huur opzeggen binnen deze periode.

Ingangsdatum De ingangsdatum is in principe per de 1e van de volgende maand. De woningen zijn met onmiddellijke ingang beschikbaar.

Huur De huur is per maand vooraf te betalen. De huur per appartement is terug te vinden op de plattegronden.

Waarborg De waarborg is eenmalig en binnen 5 dagen na het aangaan van deze overeenkomst te zijn voldaan en bedraagt voor ieder appartement afzonderlijk minimaal 2 maal de maandhuur en 2 maal de vaste kosten.

Vaste kosten per maand (prijspeil januari 2022)

   Vaste vergoeding levering energie                                                    € 90,00

   Vaste vergoeding levering warmte en warm tapwater                       € 20,00

   Inventaris, diensten en stoffering                                                      € 35,00

   Servicekosten                                                                                   € 10,00

Overige kosten De kosten voor belastingen en overheidsheffingen zijn exclusief en dienen door de huurders afzonderlijk aan de betreffende instanties te worden voldaan.

De kosten voor internet en TV zijn exclusief en zijn individueel te betalen aan de naar eigen voorkeur gecontracteerde provider door huurder(s).

Parkeren Optioneel is voor ieder appartement een parkeerplaats te huren, zolang de voorraad strekt. De huur per maand bedraagt € 75,-. De verhuurder behoudt zich het recht voor om bij onvoldoende belangstelling parkeerplaatsen aan niet-bewoners van Geerstate te verhuren.

Huisdieren Huisdieren zijn zonder schriftelijke toestemming van de eigenaar niet toegestaan

Roken Roken is niet toegestaan in het pand en het gehuurde.

Huurprocedure Huurvoorwaarde: inkomen minimaal 3x de maandhuur, waarbij eventueel partnerinkomen voor 50% wordt meegerekend. Een screening is onderdeel van de procedure.

123Wonen Limburg treedt bij deze woonruimte op als verhuurmakelaar voor de eigenaar. Voor dit object zijn dus geen bemiddelingskosten van toepassing.  Als u na de bezichtiging wilt gaan huren is de aanbetaling op de eerste huur €150 om de woning te reserveren. 
Deze omschrijving is met de meeste zorgvuldigheid samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. 123Wonen Limburg en/of verhuurder aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Heb je interesse? Vul dan je gegevens in via het formulier. 123WonenLimburg neemt dan contact met je op via de mail.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Appartement , Portiekflat
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt