{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Appartement te huur President Rooseveltlaan 124 A02 Maastricht

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Beschikbaar

Omschrijving

Parklaan West – President Rooseveltlaan Maastricht
16 nieuwbouw appartementen te huur

Algemeen
Aan de brede Groene Loper staat het moderne, duurzame appartementengebouw Parklaan West met 16 appartementen tussen de 60.6 en 76m2. Alle appartementen hebben één of twee balkons/terrassen, een berging in het souterrain en prachtig uitzicht over de brede President Rooseveltlaan. Aan de achterzijde van het gebouw is een overdekte parkeerplaats met 12 parkeerplaatsen en 4 ruime garages waardoor je altijd een parkeerplek hebt voor je auto. Uiteraard heeft het appartementengebouw een lift waardoor gelijkvloers wonen mogelijk is.

Parklaan West is een prachtige verschijning aan de Groene Loper, die bekend staat om de veelzijdige architectuur. De gevel met metselwerkplinten, gevelaccenten, spek- en rollagen, balkons met glazen balustrades en de grote ramen nodigen uit voor een nadere kennismaking. Wordt het een splitlevel appartement op de begane grond of een van de gelijkvloerse appartementen met twee slaapkamers? Ook is er één maisonnette, verdeeld over de begane grond en het souterrain. Veelzijdig, modern, duurzaam en voorzien van alle comfort; wonen in Parklaan West heeft alle ingrediënten voor vele jaren woonplezier.

Duurzaamheid
De appartementen zijn allemaal energieneutraal en hebben een Energie Prestatie Coëfficient (EPC) van 0,0 wat betekend dat het gebouw het gebouwgebonden energiegebruik* zelf opwekt. Dit resulteert in lage energielasten.
Zo liggen er op het dak van de parkeerplaatsen en het dak van het gebouw een groot aantal zonnepanelen. Verwarming van de appartementen geschiedt via een warmtepomp met lage temperatuur vloerverwarming en ieder appartement heeft een individueel ventilatiesysteem met warmteterugwinning. De grote kozijnen zijn voorzien van draai-/kiepramen met HR++ glas.

*Gebouwgebonden energiegebruik is het energiegebruik dat direct afhankelijk is van hoe de woning is gebouwd en welke installaties aanwezig zijn, bijvoorbeeld voor verwarming en ventilatie. Dit gebruik wordt gemeten met de Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC). Hoe lager de EPC, hoe beter.

Mobiliteit
Op een paar minuten lopen is een bushalte en op minder dan 1 kilometer is het trein-/busstation van Maastricht gelegen. Ook aan de fiets is gedacht want ieder appartement heeft een eigen berging in het souterrain. Voor de huurders van Parklaan West geldt een verplichting tot huur van een overdekte parkeerplaats of garage aan de achterzijde van het gebouw. De parkeerplaatsen zijn toegankelijk via een elektrisch bediende poort, te openen middels een key-tag. De garages hebben een oppervlakte tussen de 26.2 en 29.7m2 en zijn voorzien van een sectionaaldeur met een breedte van maar liefst 4 meter.

Luxe afwerking
De appartementen worden bij aanvang huur opgeleverd met een pvc-vloer en keurig afgewerkte wanden en plafonds. Je kunt direct starten met koken want de keuken krijgt alle benodigde inbouwapparatuur: een koelkast met vriesvak, een afzuigkap, combimagnetron, 4-pits inductiekookplaat en een vaatwasser. Ieder appartement heeft een badkamer en een aparte toiletruimte waarbij de meeste appartementen zowel een ligbad als een inloopdouche in de badkamer hebben. Mosa tegels op de wanden en vloeren, sanitair van Sphinx en kranen van Grohe geven de badkamer en toiletruimte een moderne uitstraling. Sphinx en Mosa zijn van oudsher Maastrichtse bedrijven met een rijke historie die hebben bijgedragen aan de welvaart in de oudste stad van Nederland.

Locatie
De 2 kilometer lange Groene Loper wordt gekenmerkt door een brede, groene laan waar fietsers en wandelaars alle ruimte hebben. Op de A2 tunnel worden circa 1.000 gasvrije woningen en appartementen gerealiseerd in verschillende fases, elk met een eigen karakter. De combinatie met omliggende winkels, horecagelegenheden en de van oudsher aanwezige woonbuurten maakt De Groene Loper tot een nieuw, veelzijdig en populair stadsdeel in Maastricht. De gunstige ligging ten opzichte van het centrum, het trein/-busstation, ziekenhuis en universiteit kenmerkt de grote aantrekkingskracht die dit nieuwe stadsdeel heeft op een breed, internationaal publiek. Lopend naar de supermarkt, je favoriete restaurant, lunchen op een van de terrassen of een rondje hardlopen zijn binnen handbereik. Parklaan West is de plek waar je iedere dag gaat genieten en waar je comfortabel, gelijkvloers kunt wonen in een duurzaam appartementengebouw.

Bijzonderheden
- Keuken inclusief inbouwapparatuur;
- Moderne badkamer en een aparte toiletruimte;
- Inclusief pcv-vloer, wand- en plafondafwerking;
- EPC 0,0 met lage energielasten;
- Inclusief (fietsen)berging in het souterrain;
- De foto's zijn genomen in diverse appartementen, de indeling verschilt per appartement;
- De appartementen worden op dit moment nog afgebouwd/afgewerkt;
- De foto's zijn bewerkt om een idee te schetsen van de vloer- en wandafwerking;
- Verplichte koppeling huur overdekte parkeerplaats (€70,-) of een riante garage/berging (€130,-);
- Inkomenseis: drie keer de maandhuur bruto, inkomen partner telt voor 50% mee;
- Waarborgsom: 2 keer de maandhuur;
- Verwachte oplevering eind mei 2021;
- Servicekosten: €50,-.

Het gebouw is in aanbouw, waardoor bezichtigingen ter plaatse helaas (vanwege bouwveiligheid) niet mogelijk zijn.
De verhuur zal plaatsvinden op basis van bouwtekeningen en een informatief gesprek met de makelaar. 

Overzicht appartementen
1e woonlaag
301: President Rooseveltlaan 124 A02 - 75,7m2 - VERHUURD
302: President Rooseveltlaan 124 A01 - 72,7m2 - €1.195,-
303: President Rooseveltlaan 124 A03 - 76 m2 - OPTIE
304: President Rooseveltlaan 124 A04 - 60,6m2 - €985,-

2e woonlaag
305: President Rooseveltlaan 124 B02 - 75,9m2 - VERHUURD
306: President Rooseveltlaan 124 B01 - 75,4m2 - €1.215
307: President Rooseveltlaan 124 B04 - 75,4m2 - €1.250,-
308: President Rooseveltlaan 124 B03 - 75,6m2 - VERHUURD

3e woonlaag
309: President Rooseveltlaan 124 C02- 75,9m2 - VERHUURD
310: President Rooseveltlaan 124 C01 - 75,4m2 - €1.250,-
311: President Rooseveltlaan 124 C04 - 75,4m2 - OPTIE
312: President Rooseveltlaan 124 C03 - 75,9m2 - VERHUURD

4e woonlaag
313: President Rooseveltlaan 124 D02- 75,9m2 - VERHUURD
314: President Rooseveltlaan 124 D01 - 75,4m2 - VERHUURD
315: President Rooseveltlaan 124 D04 - 75,4m2 - €1.250,-
316: President Rooseveltlaan 124 D03 - 75,9m2 - €1.125,-

Genoemde oppervlakte is excl. berging in het souterrain en excl. buitenruimte.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Appartement , Portiekflat
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel: {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}