{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Appartement te huur President Rooseveltlaan 124 A03 Maastricht

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Beschikbaar

Omschrijving

Parklaan West – President Rooseveltlaan Maastricht

Algemeen
Aan de brede Groene Loper staat het moderne, duurzame appartementengebouw Parklaan West met 16 appartementen tussen de 60.6 en 76m2. Alle appartementen hebben één of twee balkons/terrassen, een berging in het souterrain en prachtig uitzicht over de brede President Rooseveltlaan. Aan de achterzijde van het gebouw is een overdekte parkeerplaats met 12 parkeerplaatsen en 4 ruime garages waardoor je altijd een parkeerplek hebt voor je auto. Uiteraard heeft het appartementengebouw een lift waardoor gelijkvloers wonen mogelijk is.

Parklaan West is een prachtige verschijning aan de Groene Loper, die bekend staat om de veelzijdige architectuur. De gevel met metselwerkplinten, gevelaccenten, spek- en rollagen, balkons met glazen balustrades en de grote ramen nodigen uit voor een nadere kennismaking. Wordt het een splitlevel appartement op de begane grond of een van de gelijkvloerse appartementen met twee slaapkamers? Ook is er één maisonnette, verdeeld over de begane grond en het souterrain. Veelzijdig, modern, duurzaam en voorzien van alle comfort; wonen in Parklaan West heeft alle ingrediënten voor vele jaren woonplezier.

Bouwnummer 304 60.6m2
Dit tussengelegen appartement van 60.6m2 is het enige appartement dat is verdeeld over twee woonlagen. Op de eerste woonlaag zijn de woonkamer met open keuken, twee inpandige bergingen en de hal met toiletruimte. Vanuit de woonkamer is het brede balkon op het oosten te bereiken. Via de trap in de woonkamer loop je naar de ruime slaapkamer in het souterrain, voorzien van een trapkast en een deur naar de badkamer. De slaapkamer heeft veel lichtinval door de ramen aan de voorzijde en de badkamer is ingedeeld met een douche en een wastafel.
- Speelse indeling met een ruime slaapkamer en badkamer in het souterrain;
- Balkon aan de voorzijde (oost);
- Keuken inclusief inbouwapparatuur;
- Moderne badkamer en een aparte toiletruimte;
- Inclusief pvc-vloer, wand- en plafondafwerking;
- EPC 0,0 met lage energielasten;
- Inclusief (fietsen)berging in het souterrain;
- Verplichte huur van een garage of overdekte parkeerplaats.

Duurzaamheid
De appartementen zijn allemaal energieneutraal en hebben een Energie Prestatie Coëfficient (EPC) van 0,0 wat betekend dat het gebouw het gebouwgebonden energiegebruik* zelf opwekt. Dit resulteert in lage energielasten.
Zo liggen er op het dak van de parkeerplaatsen en het dak van het gebouw een groot aantal zonnepanelen. Verwarming van de appartementen geschiedt via een warmtepomp met lage temperatuur vloerverwarming en ieder appartement heeft een individueel ventilatiesysteem met warmteterugwinning. De grote kozijnen zijn voorzien van draai-/kiepramen met HR++ glas.

*Gebouwgebonden energiegebruik is het energiegebruik dat direct afhankelijk is van hoe de woning is gebouwd en welke installaties aanwezig zijn, bijvoorbeeld voor verwarming en ventilatie. Dit gebruik wordt gemeten met de Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC). Hoe lager de EPC, hoe beter.

Mobiliteit
Op een paar minuten lopen is een bushalte en op minder dan 1 kilometer is het trein-/busstation van Maastricht gelegen. Ook aan de fiets is gedacht want ieder appartement heeft een eigen berging in het souterrain. Voor de huurders van Parklaan West geldt een verplichting tot huur van een overdekte parkeerplaats of garage aan de achterzijde van het gebouw. De parkeerplaatsen zijn toegankelijk via een elektrisch bediende poort, te openen middels een key-tag. De garages hebben een oppervlakte tussen de 26.2 en 29.7m2 en zijn voorzien van een sectionaaldeur met een breedte van maar liefst 4 meter.

Luxe afwerking
De appartementen worden bij aanvang huur opgeleverd met een pvc-vloer en keurig afgewerkte wanden en plafonds. Je kunt direct starten met koken want de keuken krijgt alle benodigde inbouwapparatuur: een koelkast met vriesvak, een afzuigkap, combimagnetron, 4-pits inductiekookplaat en een vaatwasser. Ieder appartement heeft een badkamer en een aparte toiletruimte waarbij de meeste appartementen zowel een ligbad als een inloopdouche in de badkamer hebben. Mosa tegels op de wanden en vloeren, sanitair van Sphinx en kranen van Grohe geven de badkamer en toiletruimte een moderne uitstraling. Sphinx en Mosa zijn van oudsher Maastrichtse bedrijven met een rijke historie die hebben bijgedragen aan de welvaart in de oudste stad van Nederland.

Locatie
De 2 kilometer lange Groene Loper wordt gekenmerkt door een brede, groene laan waar fietsers en wandelaars alle ruimte hebben. Op de A2 tunnel worden circa 1.000 gasvrije woningen en appartementen gerealiseerd in verschillende fases, elk met een eigen karakter. De combinatie met omliggende winkels, horecagelegenheden en de van oudsher aanwezige woonbuurten maakt De Groene Loper tot een nieuw, veelzijdig en populair stadsdeel in Maastricht. De gunstige ligging ten opzichte van het centrum, het trein/-busstation, ziekenhuis en universiteit kenmerkt de grote aantrekkingskracht die dit nieuwe stadsdeel heeft op een breed, internationaal publiek. Lopend naar de supermarkt, je favoriete restaurant, lunchen op een van de terrassen of een rondje hardlopen zijn binnen handbereik. Parklaan West is de plek waar je iedere dag gaat genieten en waar je comfortabel, gelijkvloers kunt wonen in een duurzaam appartementengebouw.

Bijzonderheden
- De foto's zijn genomen in diverse appartementen, de indeling verschilt per appartement;
- De appartementen worden op dit moment nog afgebouwd/afgewerkt;
- De foto's zijn bewerkt om een idee te schetsen van de vloer- en wandafwerking;
- Verplichte koppeling huur parkeerplaats (€70,-) of een riante garage/berging (€130,-)
- Inkomenseis: drie keer de maandhuur bruto, inkomen partner telt voor 50% mee.
- Verwachte oplevering eind mei 2021;
- Servicekosten: €50,-.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Appartement , Portiekflat
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel: {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}