Beschikbaar
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Appartement te huur Wilhelminasingel 5 Roermond

€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }}
Beschikbaar

Omschrijving

‘Residentie La Tour’

Aan de rand van het fraaie centrum van Roermond is dit markante voormalige kantoorgebouw (Interpolis) herontwikkeld naar een comfortabele woonbestemming met zorgmogelijkheden.

Het gebouw is in 2020 geheel gerenoveerd en opnieuw ingedeeld. Op de vierde en vijfde verdieping bevinden zich elk 5 appartementen van ca. 100 m². Op de zesde verdieping zijn 3 penthouses gecreëerd van ca. 115 m² met een ruim balkon. Het complex beschikt over aluminium kozijnen met HR++ beglazing en het geheel is uitermate goed geïsoleerd.

Residentie La Tour is perfect gelegen op korte afstand van het centrum. Binnen 5 minuten loopafstand is het centraal station van Roermond bereikbaar en tevens het centrum met diverse dagelijkse voorzieningen. De verbindingsweg N280 en de autosnelweg A73 zorgen voor directe verbindingen naar Weert, Venlo en de Duitse grens. In de omgeving zijn voldoende mogelijkheden voor ontspanning, waaronder de Maasplassen en Nationaal Park de Meinweg.

Algemeen:
Het complex is middels twee ingangen bereikbaar, via de Wilhelminasingel en via de parkeerplaats aan de Steegstraat. Voor de bewoners zijn er eigen parkeerplaatsen op het terrein. Een trappenhuis en 2 liftinstallaties bieden toegang tot de verdiepingen. Op begane grond niveau is de centrale ontvangst ruimte, een toiletgroep, diverse kantoren en uiteraard ontbreekt de fietsenstalling niet.

Alle appartementen en penthouses zijn ruim van indeling met een hal, een woonkamer met keuken, twee slaapkamers, een badkamer, een separaat toilet,. De keuken is standaard ingericht met een elektrische kookplaat, wasbak, vaatwasser, koelkast en afzuigkap. De badkamer is geheel betegeld met een donkere antraciete tegel op de vloer en op de wand een licht grijze tegel. De badkamer is voorzien van een radiator, inloopdouche met mengkraan, toilet en een wastafel met spiegel. De penthouses beschikken over een dubbele wastafel. De leefruimtes in de appartementen zijn ingericht met een loggia en de penthouses beschikken over een ruim balkon met elk een uniek uitzicht over de stad. In de berging bevindt zich de aansluiting voor het witgoed en de CV-installatie.

Overig:
De appartementen en de penthouses worden casco opgeleverd. De vloer- en wandbekleding kan naar keuze uit worden gezocht uit de diverse stalen. Deze werkzaamheden worden door externe vaste bedrijven uitgevoerd. De kosten hiervoor zijn voor rekening van huurder.

Zorgmogelijkheden:
Het complex telt zes verdiepingen. Op verdieping 1 t/m 3 zijn in samenwerking met Ontzorgd Wonen woonzorgstudio’s ingericht. Elke bewoner heeft een eigen plek, maar is er ook een gezamenlijke woonkamer.

Wanneer u zo lang mogelijk zelfstandig wilt blijven wonen, maar dit niet meer lukt in uw eigen woning biedt Residentie La tour zorg en ondersteuning die nodig is. Er wordt samen met de familie een zorgleefplan samengesteld. Hierin kan aangeven worden wat u leuk vindt om te doen, wat u zelf nog kunt en waar ondersteuning bij gewenst is. Het betreft een kleinschalige woonomgeving met 10 bewoners per verdieping. U volgt uw eigen dagritme met activiteiten.

Om in aanmerking te komen heeft u een indicatie nodig van de Wet langdurige zorg (Wlz). Het zorgzwaartepakket moet 5 of hoger zijn. Indien u nog geen indicatie heeft kan dit aangevraagd worden bij het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ).
Op de 4 t/m 6 verdieping kan ook gebruik worden gemaakt van deze zorgmogelijkheden in samenwerking met de Ontzorgd Wonen groep. Om hiervoor in aanmerking te maken wordt een afspraak ingepland om samen te kijken welke zorg benodigd is.

Aanvaarding:
In overleg. Informeer naar de beschikbaarheid!

Bezichtiging:
Uitsluitend na afspraak met ons kantoor.

Huurprijs:
Appartement 4de / 5de verdieping: € 1.400,00 per maand
Penthouse 6de verdieping: € 1.875,00 per maand

Informatie:
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Appartement , Galerijflat
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt