Verkocht
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Appartement te koop Kerkstraat 62 Brunssum

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Verkocht

Omschrijving


KEURIG VERZORGD APPARTEMENT OP DE EERSTE VERDIEPING MET RUIME WOONKAMER, KEUKEN, BADKAMER EN SLAAPKAMER. BERGING IN HET SOUTERRAIN. IN HET COMPLEX IS EEN PERSONENLIFTINSTALLATIE AANWEZIG. GELEGEN IN HET BRUISENDE STADSCENTRUM VAN BRUNSSUM MET VOLDOENDE GRATIS PARKEERFACILITEITEN IN DE OMGEVING


INDELING:

SOUTERRAIN:
Berging en gemeenschappelijke fietsenkelder.

GEMEENSCHAPPELIJK:
Hal/entree, deurbeldrukkertableau met video-intercom, hal, trappenhuis, galerij en personenliftinstallatie.

APPARTEMENT:
Gang/entree, hal (4,12m x 1,10m).

Aan de voorzijde gelegen royale woonkamer (5,70m x 3,63m) waar gesitueerd de salon en eetkamer met grote raampartijen welke voor veel lichtinval zorgen en zicht bieden op het stadshart.

Gesloten keukenruimte (1,80m x 2,39m) waar geplaatst een inbouwkeuken in hoekopstelling voorzien van apparatuur, te weten: 4 pits keramische kookplaat / afzuigkap / elektrische oven / wasbak en koel-/vriescombinatie. Hier is eveneens geplaatst de boiler voor de warmwatervoorziening (huur).

Ruime slaapkamer (3,99m x 2,57m) aan de achterzijde.

Badkamer (1,53m x 1,90m) met wastafel / toilet en douche, tevens bevinden zich hier de witgoedaansluitingen voor wasmachine en droger.


HET APPARTEMENT IS VOORZIEN VAN KUNSTSTOF KOZIJNEN MET DUBBELE BEGLAZING. BLOKVERWARMING (VOORSCHOT € 56 PER MAAND) EN EEN BOILER VOOR DE WARMWATERVOORZIENING (HUUR). GEMEENSCHAPPELIJKE FIETSENKELDER EN EIGEN AFGESLOTEN BERGING IN DE KELDERRUIMTE. SERVICEKOSTEN BEDRAGEN € 135,15 PER MAAND. VVE WORDT PROFESSIONEEL BEHEERD.

HET GEHEEL IS GELEGEN IN HET HART VAN HET BRUNSSUMSE CENTRUM. OP LOOPAFSTAND VAN EEN BASISSCHOOL, SPEELVELD EN HET STADSPARK. RUIME OPENBARE GRATIS PARKEERGELENHEID (LANGPARKEERONTHEFFING BESCHIKBAAR VIA GEMEENTE VOOR CA. € 11,-- EURO PER JAAR). ALLE FACILITEITEN, VOORZIENINGEN EN WINKELGEBIED BEVINDEN ZICH IN DE DIRECTE OMGEVING.

UITSTEKENDE STARTERSWONING, GOEDKOPER DAN HUREN!


Ter bescherming van de belangen van zowel koper als ook verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben ondertekend (schriftelijkheidsvereiste).

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Indien cv-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden en is geheel vrijblijvend! Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte informatie
kunnen geen rechten worden ontleend.

Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Appartement , Galerijflat
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen: