Verkocht
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Appartement te koop Rumpenerstraat 107 Brunssum

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Verkocht

Omschrijving


RUIM APPARTEMENT MET BALKON OP TWEEDE VERDIEPING. BERGING EN GROTE GARAGE IN HET SOUTERRAIN, BEREIKBAAR VIA AFGESLOTEN BINNENTERREIN OP CENTRUMLOCATIE EN ALLE VOORZIENINGEN OP LOOPAFSTAND


INDELING:

SOUTERRAIN:
Parkeerplaatsen op gesloten binnen terrein, berging (4,44m x 2,72m) en garagebox (5,90m x 3,91m) voorzien van elektrische sectionaal poort

GEMEENSCHAPPELIJK:
Entree, hal, brievenbussen, deurbeldrukkertableau met video-intercom, trappartijen, personenliftinstallatie, gangen en galerij.

APPARTEMENT:
Entree / gang (1,39m x 4,29m), meterkast met 4 groepen en aardlekschakelaar, berg-/c.v. ruimte(1,26m x 2,52m) waar geplaatst de combiketel ATAG (eigendom).

Gastentoilet met fonteintje (0,92m x 1,27m). Badkamer (2,71m x 2,21m) voorzien van royale inloopdouche / vaste wastafel in badkamermeubel en witgoedaansluitingen voor wasmachine en droger.

Ruime woonkamer voorzien van laminaatvloer (7,60m x 3,81m) met open keuken voorzien van een inbouwkeuken en apparatuur, te weten 4 pits-gasfornuis / afzuigkap / wasbak met close-in boiler / vaatwasmachine.

Naastgelegen eetkamer (4,45m x 2,71m) waar met een eenvoudige ingreep een tweede slaapkamer gerealiseerd kan worden.

Vanuit beide woonkamerdelen is het balkon (2.73m x 2.63m) bereikbaar middels een loopdeur. Hiervoor is een knikarm zonnescherm beschikbaar. Het gehele appartement is rondom voorzien van rolluiken.

Aan achterzijde gesitueerde slaapkamer (3,92m x 3,02m).

HET APPARTEMENT MAAKT EEN VERZORGDE INDRUK. IS GROTENDEELS VOORZIEN VAN KUNSTSTOF KOZIJNEN MET DUBBELE BEGLAZING EN ROLLUIKEN. C.V.-COMBIKETEL IS EIGENDOM. RUIME BERGING EN GROTE GARAGE MET ELEKTRISCHE SECTIONAAL POORT.

ACTIEVE EN FINANCIEEL GEZONDE VVE. DE SERVICEKOSTEN AAN DE VVE BEDRAGEN €145,--P.M. WAARIN BEGREPEN: OPSTALVERZEKERING, BUITENONDERHOUD VAN HET GEBOUW, ENERGIEGEBRUIK VAN DE ALGEMENE RUIMTEN, ONDERHOUD VAN LIFTINSTALLATIE, SCHOONMAAK VAN DE GEMEENSCHAPPELIJKE RUIMTEN (TRAPPENHUIZEN-ENTREE).

GELEGEN OP PRIMA CENTRUMLOCATIE. ZEER RUIME (GRATIS) PARKEERFACILITEIT IN DE DIRECTE OMGEVING.


Ter bescherming van de belangen van zowel koper als ook verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben ondertekend (schriftelijkheidsvereiste).

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Indien cv-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden en is geheel vrijblijvend! Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte informatie
kunnen geen rechten worden ontleend.

Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Appartement , Galerijflat
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen: