Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Appartement te koop Ir. Op Den Kampstraat 20 Brunssum

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Beschikbaar

Omschrijving

ZEER CENTRAAL GELEGEN APPARTEMENT MET RUIM BALKON (19 m2), FRAAI UITZICHT EN GARAGE

BEGANE GROND:
Gezamenlijke entree met trappenhuis, bellentableau, brievenbussen, liftinstallatie, fietsenstalling, garage en privé-berging.

2E VERDIEPING:
Galerij met cv-berging (hier hangt de gehuurde cv-combiketel); entree met intercominstallatie en meterkast; centrale gang met berging en betegeld toilet; betegelde badkamer (2.55*2.30m) met ligbad plus spatscherm, dubbele wastafel en aansluiting wasautomaat; 3 slaapkamers (resp. groot: 4.80*3.90/3.00m, 2.60m*3.90m en 2.10*3.90m); woonkamer in open verbinding met keuken (4.80/3.20*10.35m, in totaliteit groot circa 42m2) en toegang tot balkon; open keuken met een eiken keukeninstallatie voorzien van inbouwapparatuur; balkon (9.60*2.75/1.15m, in totaliteit groot circa 19m2) met elektrisch bedienbare zonneschermen en een fraai uitzicht over het vijverpark.

BIJZONDERHEDEN:
Het appartement is zéér centraal gelegen en hierdoor zijn alle voorzieningen op loopafstand. Alle ruimtes hebben prima maatvoeringen. Naast het voordeel van een garage hebben de eigenaren de mogelijkheid een parkeerontheffing te krijgen. Huisdieren zijn toegestaan (mits deze geen overlast veroorzaken).
Bouwjaar: 1977. Woonoppervlakte: 106 m2. De maandelijkse bijdrage aan de VvE bedraagt 127,00.


De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als ook verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (schriftelijkheidsvereiste).

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien c.v.ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.
Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk tevens geen rechten worden ontleend.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Appartement , Galerijflat
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt