{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
Verkocht
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Appartement te koop Rumpenerstraat 97 Brunssum

Omschrijving


APPARTEMENT OP EERSTE WOONLAAG MET BERGING EN GARAGE IN HET SOUTERRAIN, BEREIKBAAR VIA AFGESLOTEN BINNENTERREIN.

INDELING:

SOUTERRAIN: Parkeerplaatsen op gesloten binnen terrein, bergingen (1.90m x 4.45m) en garageboxen (6.00m x 2.90m)

GEMEENSCHAPPELIJK: Entree, hal, brievenbussen, deurbeldrukkertableau met video-intercom, trappartijen, personenliftinstallatie, gangen en galerij.

APPARTEMENT: Entree / gang, meterkast met 6 groepen en aardlekschakelaar, berging-c.v. ruimte waar geplaatst de c.v. gas combiketel Remeha Avanta (eigendom, bouwjaar 2015).

Gastentoilet met fonteintje. Badkamer (2014) met hoekbad, vaste wastafel in badmeubel en witgoedaansluitingen.

Ruime woon-/eetkamer voorzien van eiken parketvloer (8.43m x 3.91m) met open keuken (2014) voorzien van een inbouwkeuken en apparatuur, te weten dubbele wasbak / koel-/vriescombinatie / vaatwasmachine / 4 pits-gasfornuis / afzuigkap en loopdeur naar royaal voorbalkon (2.73m x 2.63m).

Aan achterzijde gesitueerde slaapkamer met rolluik (4.00m x 3.18m). De tweede slaapkamer (4.39m x 2.71m) bevindt zich aan de voorzijde en biedt eveneens toegang tot het balkon.

HET APPARTEMENT MAAKT EEN VERZORGDE INDRUK. IS GROTENDEELS VOORZIEN VAN KUNSTSTOF KOZIJNEN MET DUBBELE BEGLAZING EN ROLLUIKEN. C.V.-COMBIKETEL IS EIGENDOM, BOUWJAAR 2015.


ACTIEVE EN FINANCIEEL GEZONDE VVE. DE SERVICEKOSTEN AAN DE VVE BEDRAGEN €143,--P.M. WAARIN BEGREPEN: OPSTALVERZEKERING, BUITENONDERHOUD VAN HET GEBOUW, ENERGIEGEBRUIK VAN DE ALGEMENE RUIMTEN, ONDERHOUD VAN LIFTINSTALLATIE, SCHOONMAAK VAN DE GEMEENSCHAPPELIJKE RUIMTEN (TRAPPENHUIZEN-ENTREE).

GELEGEN OP PRIMA CENTRUMLOCATIE. ZEER RUIME (GRATIS) PARKEERFACILITEIT IN DE DIRECTE OMGEVING.Ter bescherming van de belangen van zowel koper als ook verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben ondertekend (schriftelijkheidsvereiste).

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Indien cv-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden en is geheel vrijblijvend! Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte informatie
kunnen geen rechten worden ontleend.

Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht.

+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Appartement , Galerijflat
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel: {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}