{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
Verkocht
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Appartement te koop Ir. Op Den Kampstraat 5 Brunssum

Omschrijving


OP UNIEKE CENTRUMLOCATIE, MET VRIJ ZICHT OP STADSPARK EN VIJVER, GELEGEN ROYAAL APPARTEMENT MET RUIM BALKON EN 3 SLAAPKAMERS, OP EERSTE WOONLAAG, BERGING EN GEZAMENLIJKE INPANDIGE FIETSENSTALLING OP BEGANE GROND.


INDELING:

BEGANE GROND: Entree / hal, brievenbussen, deurbeldrukkertableau met video-intercom, trappartijen, personenliftinstallatie, gangen, bergingen, gemeenschappelijke fietsenstalling en galerij.

VERDIEPING: Galerij met individuele stookruimte (CV-Combiketel Agpo Domina, eigendom, bouwjaar 1997).

APPARTEMENT: Entree / gang, meterkast met 6 groepsinstallatie / "slimme meter" / aardlekschakelaar. Provisie-/voorraadkast.

Royale woon-/eetkamer met veel lichtinval, voorzien van eiken laminaatparketvloer met loopdeur naar het ruim voorbalkon voorzien van zonnescherm. SCHITTEREND VRIJ UITZICHT!

Halfopen keuken met plavuizenvloer waar geplaatst een inbouwkeuken en apparatuur, te weten 4-pits gasfornuis / wasemkap / elektrische oven / wasbak / koelkast.

Badkamer met ligbad / douchecabine / vaste wastafel in badmeubel en witgoedaansluitingen. Separaat gastentoilet met fonteintje.

Aan achterzijde gesitueerd twee slaapkamers. De hoofdslaapkamer bevindt zich aan de voorzijde en grenst aan het balkon.

HET APPARTEMENT MAAKT EEN VERZORGDE INDRUK. IS VOORZIEN VAN HOUTEN KOZIJNEN MET DUBBELE BEGLAZING.
C.V.-COMBIKETEL IS EIGENDOM, BOUWJAAR 1997.

ACTIEVE EN PROFESSIONEEL BEHEERDE VVE. DE SERVICEKOSTEN AAN DE VVE BEDRAGEN €125,--P.M. WAARIN BEGREPEN: OPSTALVERZEKERING, BUITENONDERHOUD VAN HET GEBOUW, ENERGIEGEBRUIK VAN DE ALGEMENE RUIMTEN, ONDERHOUD VAN LIFTINSTALLATIE, SCHOONMAAK VAN DE GEMEENSCHAPPELIJKE RUIMTEN (TRAPPENHUIZEN-ENTREE).

GELEGEN OP BIJZONDER GELIEFDE CENTRUMLOCATIE MET ALLE FACILITEITEN BINNEN HANDBEREIK.

ZEER RUIME PARKEERFACILITEIT IN DE DIRECTE OMGEVING!Ter bescherming van de belangen van zowel koper als ook verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben ondertekend (schriftelijkheidsvereiste).

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Indien cv-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden en is geheel vrijblijvend! Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte informatie
kunnen geen rechten worden ontleend.

Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht.

+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Appartement , Galerijflat
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel: {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}