{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
Verkocht
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Appartement te koop Ir. Op Den Kampstraat 26 Brunssum

Omschrijving


OP UNIEKE CENTRUMLOCATIE, MET VRIJ ZICHT OP STADSPARK EN VIJVER, GELEGEN INSTAPKLAAR ROYAAL APPARTEMENT MET RUIM BALKON EN 2 SLAAPKAMERS, OP DERDE WOONLAAG, BERGING EN GEZAMENLIJKE INPANDIGE FIETSENSTALLING OP BEGANE GROND.


INDELING:

BEGANE GROND: Entree / hal, brievenbussen, deurbeldrukkertableau met video-intercom, trappartijen, personenliftinstallatie, gangen, bergingen, gemeenschappelijke fietsenstalling en galerij.

VERDIEPING: Galerij met individuele stookruimte (CV-Combiketel Vaillant Thermo Compact, eigendom, bouwjaar 2018).

APPARTEMENT: Entree / gang, meterkast met 6 groepsinstallatie / kookgroep / "slimme meter" / 2x aardlekschakelaar. Muurkast met witgoedaansluitingen.

Royale woon-/eetkamer met veel lichtinval, voorzien van parketvloer in de kleur kersen met loopdeur naar het ruim voorbalkon voorzien van elektrisch zonnescherm. SCHITTEREND VRIJ UITZICHT!

Halfopen keuken waar geplaatst een moderne inbouwkeuken in hoogglans wit met apparatuur, te weten 4-pits keramische kookplaat / RVS afzuigkap / combimagnetron/ wasbak / vaatwasmachine en koel-/vriescombinatie.

Badkamer met hoekbad / vaste wastafel in badmeubel / designradiator. Separaat gastentoilet met fonteintje.

Aan achterzijde gesitueerde slaapkamer met vaste kastenwand. De masterbedroom bevindt zich aan de voorzijde en grenst aan het balkon.

HET APPARTEMENT MAAKT EEN KEURIGE INDRUK EN IS INSTAPKLAAR. GEHEEL VOORZIEN VAN HOUTEN KOZIJNEN MET GROTENDEELS DUBBELE BEGLAZING. C.V.-COMBIKETEL IS EIGENDOM, BOUWJAAR 2018.

ACTIEVE EN PROFESSIONEEL BEHEERDE VVE. DE SERVICEKOSTEN AAN DE VVE BEDRAGEN €120,--P.M. WAARIN BEGREPEN: OPSTALVERZEKERING, BUITENONDERHOUD VAN HET GEBOUW, ENERGIEGEBRUIK VAN DE ALGEMENE RUIMTEN, ONDERHOUD VAN LIFTINSTALLATIE, SCHOONMAAK VAN DE GEMEENSCHAPPELIJKE RUIMTEN (TRAPPENHUIZEN-ENTREE).

GELEGEN OP BIJZONDER GELIEFDE CENTRUMLOCATIE MET ALLE FACILITEITEN BINNEN HANDBEREIK.

ZEER RUIME PARKEERFACILITEIT IN DE DIRECTE OMGEVING!



Ter bescherming van de belangen van zowel koper als ook verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben ondertekend (schriftelijkheidsvereiste).

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Indien cv-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden en is geheel vrijblijvend! Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte informatie
kunnen geen rechten worden ontleend.

Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Appartement , Galerijflat
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel: {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}