{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
{{ product.status }}
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media
{{ product.title }}

Omschrijving

Bent u op zoek naar een ruim appartement op een zeer centrale ligging aan een betaalbare prijs? Dan bent u hier aan het juiste adres!

Het appartement ligt kortbij het Cultureel centrum, het winkelcentra M2, de Pauwengraaf en Maasmechelen Village. Het openbaar vervoer, verscheidene scholen en winkels zijn op wandelafstand te bereiken.

Bij het binnnenkomen bevinden we ons in de hal die ons toegang verschaft tot alle ruimtes. De ruime woonkamer is gelegen aan de voorzijde van het appartement en is voorzien van een open keuken.
Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de slaapkamer met een aanpalend terras. Vlak naast de slaapkamer vinden we de badkamer terug. Deze is uitgerust met een lavabomeubel, een douchebad en een toilet. Hier is ook de aansluiting voor zowel een wasmachine als een droogkast.
Niet te vergeten is er ook een ruime bergruimte waarin we de recent vernieuwde gasinstallatie terugvinden. Bovendien zijn er PVC ramen voorzien van dubbele beglazing.

Het appartement wordt momenteel verhuurd aan 500 euro per maand. Ideaal wanneer u op zoek bent naar een investeringspand, waarbij de huur de lening dekt.

PLUSPUNTEN:
- Centrale ligging
- Zeer gunstig EPC van slechts 85 Kwh/m²
- Ruim terras
- Recent vernieuwde gasinstallatie (2018)
- PVC ramen met dubbele beglazing
- Huur wordt iedere maand netjes betaald

Bent u op zoek naar een appartement in hartje van Maasmechelen? Of zoekt u een ideale investering?
Graag gaan wij met u ter plaatse kijken. U kan hiervoor een afspraak maken op het nummer 089/77.23.20 of via Carolien@jemar.be
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ group.name }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
...
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}