{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
{{ product.status }}
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media
{{ product.title }}

Omschrijving

Deze ruime bovenwoning is gelegen op de eerste en tweede verdieping van een vrijstaand herenhuis uit de dertigerjaren, dat gesplitst is in 2 appartementsrechten. Het pand is gelegen op korte afstand van (lagere) scholen, sportcentrum, openbaar vervoer en uitvalswegen, een gewilde locatie met alle voorzieningen binnen handbereik. De woning is goed onderhouden en geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbelglas. De moderne HR combi-ketel is gehuurd van Volta voor € 29,84 per maand (koper wordt geacht het huurcontract over te nemen). De bijdrage aan de VVE bedraagt € 30,- per maand. Bij de woning hoort een privé berging 2.62 x 1.68 op de begane grond.
De inhoud bedraagt 330 m3 en de woonoppervlakte 102 m2.

Indeling
Begane grond: gemeenschappelijke entree met eigen meterkast.
Eerste verdieping: overloop met intercominstallatie; woonkamer 8.90 x 3.77 met laminaatvloer met dubbele deur naar balkon aan voorzijde; halfopen keuken 2.65 x 2.47 met nette aanbouwkeuken, voorzien van 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, combi-magnetron en vaatwasser; badkamer 2.70 x 2.46 met combi-ligbad, toilet en wastafel met meubel; vanuit de badkamer heeft men toegang naar het dakterras 6.00 x 3.18 op het zuiden.
Tweede verdieping: ruime overloop; drie slaapkamers (met laminaat) 4.21 x 3.06; 3.45 x 3.11; 3.28 x 1.50 met dakkapel; berging/wasruimte 3.30 x 1.71, alwaar standplaats cv-ketel.

OPMERKING IVM CORONA CRISIS, VOOR UW EN ONZE VEILIGHEID EN OM VERSPREIDING TE VOORKOMEN.
U wordt verzocht met niet meer dan 2 personen de woning te bezichtigen (meer dan 2 peronen worden niet toegelaten)
Verder vragen wij u niets aan te raken, geen deurklinken, geen kranen, geen lichtschakelaars e.d.) Makelaar is de enige die deurklinken aanraakt. Heeft u klachten zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts, maak dan geen afspraak of annuleer deze.
Houdt tijdens de bezichtiging voldoende afstand. Is de ruimte te klein om samen te zijn met 1,5 meter onderlinge afstand? Wacht dan even buiten de ruimte. Wij houden ons aan deze regels, wij verwachten dat ook van elke kijker.

Belangrijke informatie voor de koper.
Verkoopinformatie.
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie.
Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ group.name }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
...
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}