{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
Onder optie
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Appartement te koop Vrusschemigerweg 28 B Heerlen

Omschrijving

APPARTEMENT (WOONOPPERVLAKTE 60 M2) MET TERRAS (30 M2) OP BEGANE GROND GELEGEN IN GELIEFDE OMGEVING OP LOOPAFSTAND VAN NATUURGEBIED

BEGANE GROND:
Terras (30 m2) met houten berging en toegang tot woning; entree met cv-ruimte (hier hangt de Nefit cv-combiketel '09), meterkast en betegeld toilet; 2 slaapkamers (resp. groot: 4.05*2.98m en 2.78*2.36m); betegelde badkamer (1.84*2.96m) met inloopdouche, vaste wastafel met meubel en aansluiting wasautomaat; woonkamer (4.21*6.72m) met muurkast en aanbouwkeuken voorzien van inbouwapparatuur.
Separaat ligt een berging.

BIJZONDERHEDEN:
Het appartement is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas en grotendeels rolluiken. Het dak is circa 15 jaar oud.
De maandelijkse bijdrage aan de VvE is 18,02 euro. Dit bedrag is voor de opstal- en glasverzekering. De woning kenmerkt zich door de fijne lichtinval en ligging tegenover een natuurgebied.
Bouwjaar: 1985. Inhoud: 200 m3. Woonoppervlakte: 60 m2. Terras: 30 m2.


De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als ook verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (schriftelijkheidsvereiste).

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien c.v.ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.
Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk tevens geen rechten worden ontleend.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Appartement , Portiekwoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel: {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}