Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Appartement te koop Uilestraat 26 Heerlen

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Beschikbaar

Omschrijving

Type F (tweede woonlaag/eerste verdieping)
Entree/hal met meterkast, provisie-/wasruimte, toiletruimte met wandcloset, badkamer met inloopdouche en vaste wastafel, woonkamer met open keuken, 1 slaapkamer (zie variant) en balkon van ca. 7 m²

In het centrum van Heerlen, met alle gewenste voorzieningen (o.a. winkels, horeca en het Parkstad Limburg Theater) op loopafstand, verrijst 'appartementencomplex Ferenius'. Middenin het Romeins Kwartier aan de Uilestraat in Heerlen, een heerlijke, rustige woonplek. In totaal 19 appartementen verdeeld over vier woonlagen. Elk appartement is vrij in te delen (denk aan 1 of 2 slaapkamers of gewoon alles 'open' in een mooie stadsloft) en tevens bestaat de mogelijkheid om bijvoorbeeld twee kleinere types, welke naast elkaar zijn gelegen, samen te voegen tot één groot appartement. Vele mogelijkheden en eigen inbreng tot op zekere hoogte mogelijk binnen dit project.

Zoals vanouds is het nooit stil in Romeins Heerlen: het borrelt er en het bruist. Aan de toekomst van dit stuk binnenstad wordt momenteel gewerkt. Er komen steeds meer nieuwe gebouwen, zoals het stadskantoor met stadstuinen. Tevens wordt er een mijnwaterleiding aangelegd, welke straks loopt van gebouw naar gebouw en worden diverse nieuwe pleinen ontworpen en straten nieuw ingericht. Bewoners en ondernemers hebben allerlei ideeën en initiatieven die samen gerealiseerd gaan worden. Op deze plek wordt geleefd: historie en heden komen samen in verhalen, oude en nieuwe. 'Residentie Ferenius' staat ook midden in deze beweging. Denk hierbij verder onder andere aan de recente ontwikkeling van het Maankwartier aan de stations zijde en aan de nieuwe ontwikkeling die gerealiseerd wordt aan het Promenadepark. Heerlen centrum ondergaat een gedaantewisseling; een optimaal leefklimaat met veel groen rondom!

De gemeenschappelijke hal met trappenhuis en liftinstallatie zorgt voor een goede verdeling naar de verschillende appartementen, waarvan de entree aan de achterzijde (galerij) is gelegen. Badkamer en toiletruimte worden geheel afgewerkt. Er is sprake van Stadsverwarming (geheel vloerverwarming), dus volledig gasloos!

Enkele kenmerken van het complex zijn:
- Oppervlaktes van 60 m² t/m 107 m², waarbij nu nog gecombineerd kan worden. Denk aan mogelijke appartementen van bijvoorbeeld ca. 130 m² / 140 m² of zelfs 180 m².
- Loggia / balkon; minimaal 7,5 m², maximaal bijna 24 m²
- Een parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage is additioneel: € 20.000,- (slechts enkele voorhanden)
- Alle andere types maken gebruik van de parkeerplaatsen in de aangrenzende Q-park garage (3 jaar lang een parkeerplaats op kosten van ontwikkelaar)
- Volledig voorzien van vloerverwarming welke is aangesloten op de stadsverwarming.
- Gegarandeerde bouwstart
- Alle appartementen beschikken over een Energielabel A
- VvE bijdrage ca. € 100,- per maand
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Appartement , Galerijflat
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt