{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
{{ product.status }}
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media
{{ product.title }}

Omschrijving

Dit zeer fraaie object is recent geheel gemoderniseerd en opgesplitst in twee woningen (appartementsrechten). De woning Benzenraderweg 16 is voorzien van een souterrain, begane grond met hoofdslaapkamer en badkamer en verdieping met twee slaapkamers.

Bouwjaar: 1924 (conform BAG) – 2019 gemoderniseerd
Onderhoud: uitstekend
Totale woonoppervlakte: ca. 115 m2
Overige gebruiksoppervlakte: ca. 39 m2
Totale inhoud: ca. 558
Aanvaarding: per direct

Souterrain:
Het souterrain is opgedeeld in twee provisieruimtes. Middels de trap bereikt met de eerste ruimte 4.05x1.70 en de tweede ruimte is 5.45x4.05. De hoogte in het souterrain bedraagt 1,93 meter.

Parterre:
De entree is aan de zijkant van de woning gelegen en bereikbaar via de oprit. De ruime hal geeft toegang tot de woonkamer, badkamer en slaapkamer. De woonkamer 7.30x4.00 is voorzien van een laminaatvloer en heeft toegang tot de halfopen keuken. De luxe keuken 3.40x2.45 is in een L-vorm opgesteld en voorzien van een koelkast, diepvries, keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser en oven.
De slaapkamer 4.15x3.85 is aan de voorzijde gelegen en voorzien van een laminaatvloer. De badkamer is aan de achterzijde gelegen en voorzien van een vaste wastafel, douche en toilet.
Via de hal en de woonkamer is de patiotuin bereikbaar. De patiotuin is deels overdekt en biedt toegang tot een ruime berging/bijkeuken 3.40x3.00.

1e Verdieping:
Via de overloop bereikbaar men de tweede slaapkamer 4.40x3.65 voorzien van laminaatvloer.
De derde slaapkamer 4.25x3.25 is bereikbaar de hal die uitkomt op de overloop.

Algemeen:
De woning is onlangs geheel van binnen en buiten vernieuwd.
De woning is voorzien van dakisolatie en driedubbele beglazing.
Het object Benzenraderweg 16 en 14-B wordt voor levering door de huidige eigenaar gesplitst in twee separate wooneenheden.
De levering dient te geschieden bij Hendriks en Fleuren Zuyd notarissen.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als ook verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (schriftelijkheids vereiste).

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht.
Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ group.name }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
...
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}