Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Appartement te koop Kouvenderstraat 58 a Hoensbroek

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Beschikbaar

Omschrijving

Deze royale bovenwoning, verdeeld over de eerste en tweede verdieping, is gelegen in het centrum van Hoensbroek, op loopafstand van alle winkelvoorzieningen. De snelweg richting Eindhoven, Maastricht, Aken is binnen ca. 5 autominuten bereikbaar.
Het pand is gebouwd omstreeks 1960 en de bovenwoning beschikt o.a. over kunststof kozijnen met dubbelglas aan de voorzijde, originele stalen kozijnen met enkelglas en rolluiken aan de achterzijde, 16 zonnepanelen (eigendom), moderne HR combiketel (eigendom). Verder is er airconditioning in de woonkamer en in de ouder-slaapkamer en het dak is geïsoleerd.
Het geheel wordt nog kadastraal gesplitst, maar zal beschikken over een loggia van ca. 4.48 x 3.16, welke af te sluiten is middels een rolluik. Gratis parkeren is mogelijk op 5 minuten loopafstand of met een parkeerschijf in de parkeerhavens.
De inhoud van de woning bedraagt ca. 755 m3 en de woonoppervlakte ca. 240 m2.

Indeling
Souterrain: provisiekelder 4.05 x 2.22.
Begane grond: entree met meterkast en mooie trappartij; toegang naar de kelder; berging 1.93 x 0.84 (voorheen toiletruimte).
Eerste verdieping: ruime overloop, welke toegang biedt aan de keuken en de woonkamer; woonkamer 8.90 x 3.95 met laminaatvloer, openhaard en veel lichtinval; grote eetkamer 8.44 x 4.20; woonkeuken 7.23 x 3.13 met eenvoudige keukeninrichting en toegang naar loggia; loggia 4.48 x 3.16; berging/bijkeuken 4.20 x 2.15 met aansluiting voor de wasapparatuur en standplaats cv-ketel.
Tweede verdieping: ruime overloop met vaste kast en muurkasten; badkamer 4.10 x 2.11 met ligbad, douchecabine, wastafel en wandcloset; drie slaapkamers 6.02 x 3.98; 6.33 x 2.93; 2.92 x 2.82.

OPMERKING IVM CORONA CRISIS, VOOR UW EN ONZE VEILIGHEID EN OM VERSPREIDING TE VOORKOMEN.
U wordt verzocht met niet meer dan 2 personen de woning te bezichtigen (meer dan 2 peronen worden niet toegelaten)
Verder vragen wij u niets aan te raken, geen deurklinken, geen kranen, geen lichtschakelaars e.d.) Makelaar is de enige die deurklinken aanraakt. Heeft u klachten zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts, maak dan geen afspraak of annuleer deze.
Houdt tijdens de bezichtiging voldoende afstand. Is de ruimte te klein om samen te zijn met 1,5 meter onderlinge afstand? Wacht dan even buiten de ruimte. Wij houden ons aan deze regels, wij verwachten dat ook van elke kijker.

Belangrijke informatie voor de koper.
Verkoopinformatie.
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie.
Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Appartement , Bovenwoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt