Verkocht onder voorbehoud
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Appartement te koop Maisonette Met Uitzicht Op Jachthaven Jan Thiel

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Luxe maisonette woning met uitzicht op jachthaven De Kleine Wereld en het Spaanse Water, Jan Thiel

Ligging
Direct gelegen aan het Spaanse Water, en met directe toegang op het resort tot een heerlijk restaurant met zicht op de jachthaven. En hiermee tevens toegang tot de jachthaven. Hier zijn eventueel nog ligplaatsen beschikbaar. Direct voor de deur heeft u de beschikking over een rustig gelegen zwembad in een tropische omgeving. Het gehele park is met camerabeveiliging voorzien en aangesloten bij Jan Thiel Security, die 24/7 patrouilleren. Jan Thiel Beach is gelegen op 2 minuten rijafstand. Op het resort zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig voor bewoners.

Het appartement
Het ruime, lichte appartement beschikt over een voorporch en een tweede dakterras met direct uitzicht op het Spaanse Water en de jachthaven. Dit comfortabele woonobject beschikt over twee verdiepingen die middels een vide met elkaar zijn verbonden, wat een speels en ruimtelijk effect geeft.
Het appartement is altijd voorzien van voldoende ventilatie door de continue zee bries die de woning verkoeld. De woning is luxe uitgevoerd met een moderne keuken, voorzien van onder andere een keramische kookplaat, vaatwasser en ingebouwde oven. De open keuken is direct verbonden met de ruime, lichte woonkamer en de overdekte buitenporch. Verder beschikt het appartement over drie slaapkamers, waarvan de master suite een eigen badkamer heeft, voorzien van ruime douche, toilet en dubbele wastafel en is gelegen op de eerste verdieping. De andere twee slaapkamers delen een badkamer en zijn gelegen op de tweede verdieping. Hier is ook toegang tot nog een extra buitenterras met spectaculair uitzicht over het water en de jachthaven. De slaapkamers beschikken allen over een converter airconditioning.

Als belegging of als tweede woning is dit object zeer geschikt. Gelegen in het hart van de toeristische trekpleister Jan Thiel is deze kwalitatieve woning een unieke kans voor iedere oplettende vastgoedbelegger.

Al met al een fantastische woning op een uitstekende plek, gelegen op korte afstand van alle voorzieningen en direct aan zee. Wij nodigen u dan ook van harte uit om dit unieke woonobject met ons te komen bekijken.

+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Appartement , Maisonnette
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen: