{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Appartement te koop Hoofdstraat 17 A Kerkrade

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Beschikbaar

Omschrijving

Wonen en werken
In het centrum van Kerkrade

Het gebeurt niet vaak dat er zo een kans voorbij komt. Een prachtig pand met zelfstandige en instapklare bovenwoning midden in het centrum van Kerkrade. Een ideaal pand om je eigen winkel te starten of misschien als belegger een perfecte investering.
De centrale ligging brengt veel voordelen met zich mee. Zo lig je al in de loop van het winkelend publiek dus voor de winkel heb je meteen een A-locatie te pakken. Ook woon je hier op een steenworp van alle voorzieningen zoals openbaar vervoer en winkels voor de dagelijkse boodschappen.

Wonen en werken onder één dak betekent ook dat zodra je de lichten uit doet binnen een mum van tijd thuis bent. Geen verspilde tijd in de file maar direct-quality time voor je gezin of jezelf, er zijn geen reiskosten én je bespaart geld doordat je geen extra winkelruimte hoeft te huren.

Dit alles ligt nu binnen handbereik op de Hoofdstraat 17 in Kerkrade. In dit mooie pand met ruime bovenwoning kun je je dromen uit laten komen.
Droom jij al langer van de mogelijkheid van het starten van een eigen winkel maar woon je wel graag vlakbij? Hier zou deze droom uit kunnen komen.
Trek de stoute schoenen aan en maak snel een afspraak. Wij overtuigen je graag van deze buitengewone kans tijdens een rondleiding.

DE WINKEL
De authentieke etalage dateert van 1925 en is al een eyecatcher op zich. De winkelruimte is een mooie open ruimte van circa 80 m² met op de vloer een mooie tegel in houtlook. Daarnaast is er nog een kantine van 7 m² en een toiletruimte. De combinatie van de centrale ligging met de charmante etalage maakt van deze plek een super zichtlocatie met veel potentie.

DE WONING
Het woongedeelte is te bereiken via een aparte ingang en beslaat de eerste en tweede verdieping én heeft nog een kelderruimte. Sfeervol, licht en keurig afgewerkt zijn woorden die heel goed bij deze bovenwoning passen. Op de eerste verdieping zijn de ruime woonkamer, de keuken, het toilet, de keuken, het dakterras en de badkamer gelegen.

WONEN EN KOKEN
De royale woonkamer is voorzien van een mooie parketvloer, een kleine erker aan de straatzijde en een grote schouw met allesbrander als centraal middelpunt. Deze allesbrander zorgt op koude winterse dagen niet alleen voor lekker veel warmte maar ook voor gezelligheid.

Een glazen pui met deur leidt naar de keuken aan de achterzijde. Door de lichtstraat en de ramen is dit een prettige ruimte met veel daglicht. Op de vloer ligt dezelfde mooie parketvloer als in de woonkamer en de witte keukenopstelling is voorzien van een gaskookplaat met afzuigkap, een vaatwasser, een koelkast en een combi-oven. Niet alleen heb je de beschikking over alle hedendaagse apparatuur, ook aan kastruimte is geen gebrek.

BUITEN
Via een deur kom je op het dakterras. De huidige eigenaar heeft het zo mooi aangekleed met groen dat je meer aanvoelt als een tuin dan een dakterras in het centrum van een stad. Hier kun je heerlijk ongestoord ontspannen na een dag hard werken, genietend van het zonnetje en een glas wijn.

BADEN
De frisse en nette badkamer is modern en voorzien van een douche en een wastafel. Ook de aansluiting van de wasmachine is hier te vinden en de opstellingen van de cv-combi-installatie (huurtoestel).

SLAPEN
Op de tweede verdieping zijn maar liefst 4 slaapkamers gesitueerd. Alle ruimte dus voor de kinderen en/of een hobby. Één slaapkamer aan de achterzijde heeft zelfs de beschikking over een balkon.

Dromen mogen uitkomen en ook die van jou. Is dit de plek waar je al tijden naar zoekt? Wij laten je Hoofdstraat 17 graag een keer zien.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Appartement , Bovenwoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel: {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}