Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Appartement te koop Bodestraat 8 Lanaken

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Beschikbaar

Omschrijving

Super-de-luxe appartement in centrum Lanaken!

Deze duplex, met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 135 vierkante meter, is een volwaardig alternatief voor zij die de voordelen van een huis niet willen missen, maar de nadelen achterwegen willen laten!

Het duplex-appartement ligt in een deel van een residentie waarin de gemeenschappelijke ingang maar toegang geeft tot 2 appartementen. Via de lift of de trap bereikt u het privatief gedeelte. De inkomhal heeft een gastentoilet en ook de berging is hier bereikbaar. Hier hangt de CV-ketel op aardgas.
De woonkamer vormt samen met de keuken een ruimtelijk geheel. Aan de straatkant is er de volledig geïnstalleerde keuken met alle toestellen die wenselijk kunnen zijn zoals de inductie kookplaat,koffiemachine,vaatwasser,frigo,combi-oven en warmhoudlade. Deze allen van het merk MIELE. Het kookeiland met enkele zitplaatsen maakt het helemaal af. Aansluitend is er de keukenberging met ingebouwde kasten waar er plaats is voor de wasmachine en droogkast. Een tweede grote frigo en diepvriezer zijn hier ingebouwd en er is een uitgietbak voorzien. Het woonkamergedeelte loopt over de volledige diepte en is in L-vorm naar het salongedeelte. Aan beide kanten is er een toegang tot de terrassen. Aan de voorkant is dit overdekt. Het achterste terras is meer dan ruim genoeg om met vrienden of familie van de buitenlucht te genieten. Hier heeft u de zonnekant.

Centraal is er een trap naar het verdiep. Naast deze trap is er een verdoken bergruimte. Op het verdiep zijn er 2 slaapkamers. Eén hiervan werd omgebouwd naar een dressing. Als u het meubel in het midden van deze kamer wegneemt heeft u een volwaardige slaapkamer. De andere slaapkamer heeft ook inbouwkasten en een airco. De badkamer heeft een inloopdouche en een design badkamermeubel van Antoniolupi met kwaliteitsvolle kraan van dornbracht. Verder is er een apart toilet.

Van welke luxe kan u nog extra genieten? Er is vloerverwarming op het gelijkvloers. Zowel airco in de masterbedroom als in de woonkamer met hier een designelement dat gezien mag worden. De ramen aan de voorkant hebben elektrische screens aan de binnenkant. De achterste ramen alsook de slaapkamer hebben elektrische screens aan de buitenkant. Elektrisch werd alles aangesloten op een domoticasysteem. Er is een centraal verluchtingsysteem. De leefruimte is uitgerust met een BOSE geluidssysteem.

En de wagen? Die wordt hier ook verwend in een dubbele garage met aansluitend een berging met plaats voor fietsen. De privatieve garage is afgesloten met een automatische sectionaalpoort. Het volledig garagegedeelte van de residentie is nog beveiligd met zowel een poort aan de ingang van het gebouw als een poort halverwege naar het -1 verdiep.

Herkent u hierin uw droomwoning? Graag laten we u kennismaken met dit alles. U kan hiervoor een afspraak maken op het nummer 032484/03.68.92 of via mail naar Pieter@jemar.be.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Appartement , Tussenverdieping
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen: