{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
Verkocht onder voorbehoud
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Appartement te koop Coxstraat 20 Maastricht

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Wegens de vele aanvragen is het helaas niet meer mogelijk om een bezichtiging in te plannen. U kunt een email met uw gegevens sturen naar info@benmordang.nl en dan zullen wij u op de reservelijst plaatsen. Bedankt voor uw begrip.

Ruime maisonnette op uitstekende locatie gelegen in hartje Maastricht met o.a. een voor- en achtertuin, ruime woonkamer en drie slaapkamers. De woning is rustig gelegen maar bevindt zicht op loopafstand van de Markt en het Vrijthof.

Indeling:
Via de voortuin bereikt u de entree/hal van de woning. De hal dient als garderobe ruimte en is voorzien van een plavuizen vloer (geldt voor de gehele begane grond). Vanuit de hal bereikt u de woonkamer/open keuken. De woonkamer beschikt over een groot raampartij aan de voorzijde waardoor veel lichtinval wordt gerealiseerd. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de voortuin. De open keuken is voorzien van een keuken aanbouw met een kunststof aanrechtblad, 4-pits elektrische kookplaat, afzuigkap en oven. In de keuken bevindt zich de trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de tussenhal en de achtertuin. In de tussenhal bevindt het driekwart betegeld toilet met fonteintje, de meterkast en de toegang naar de berging/bijkeuken. Deze is voorzien van legplanken, opstelplaats cv-ketel en de aansluiting voor de wasautomaat. Vanuit de berging/bijkeuken heeft u eveneens toegang tot de achtertuin met terras en achterom.

1e verdieping:
Vanuit de woonkamer/open keuken bereikt u middels een open trap de overloop op de eerste verdieping met aansluitend toegang tot de drie slaapkamers en de badkamer. De middelste slaapkamer beschikt over een balkon dat is gesitueerd aan de voorzijde van de woning (op het oosten). Aan het einde van de overloop bevindt zich een vaste kast. De betegelde badkamer is voorzien van een wastafel, spiegel, planchet, toilet en douchecabine.

Tuin:
De woning is voorzien van een onderhoudsvriendelijke beklinkerde voor- en achtertuin.
De voortuin is gelegen op het oosten en de achtertuin met achterom op het westen.

Ligging:
Maisonnette/appartement gelegen in de historische binnenstad van Maastricht met alle voorzieningen op loopafstand. In de directe en nabije omgeving bevinden zich o.a. het stadspark, het winkelgebied, diverse uitgaansgelegenheden zoals restaurants en gezellige kroegen. Het mooie Onze Lievevrouweplein, het Vrijthof en de Markt bevinden zich op loopafstand.

Bijzonderheden:
- Nefit cv-ketel bouwjaar 2010.
- Volledig voorzien van enkele beglazing in houten kozijnen.
- Volledig voorzien van rolluiken (deels elektrisch).
- Te moderniseren.
- Alle slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer.
- Begane grond is volledig voorzien van plavuizen vloer.
- Beschermd stadsgezicht.
- Energielabel C (08-01-2031).
- Erfpachtcanon is afgekocht tot 01-01-2043 behoudens € 4,54 per jaar.
- Het conform NEN2580 meetrapport is ter inzage beschikbaar.
- Gelegen op uitstekende locatie in het centrum van Maastricht!

Gelet op de omstandigheid dat de huidige eigenaren de woning nooit hebben bewoond wordt er bij de verkoop een
niet bewoners- en ouderdomsclausule opgenomen.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele overeengekomen ontbindende voorwaarden (bijv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Appartement , Maisonnette
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel: {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}