{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
Onder bod
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Appartement te koop Brusselseweg 75 B Maastricht

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Onder bod

Omschrijving

Goed onderhouden, 2-kamer appartement met balkon in het appartementencomplex “De Barreer” in het stadsdeel Brusselsepoort (hoek Brusselseweg/Bilserbaan). Diverse voorzieningen zoals scholen, openbaar vervoer, gezondheidszorg, sport/recreatie en winkelcentra treft u op korte afstand.

Het appartement beschikt over een woonkamer met open keuken, één slaapkamer, een berging en een balkon. In het souterrain heeft u de beschikking over een privé berging en een gezamenlijke fietsenstalling. Aan de zijkant van het complex zijn meerdere parkeerplaatsen gelegen welke ter beschikking staan van de bewoners van het complex. Dit appartement ligt bovendien op loopafstand van het stadscentrum.

Indeling:

Souterrain:
Hier bevindt zich de privé berging met eigen meterkast en gemeenschappelijke afsluitbare fietsenstalling.

Begane grond:
Entree met toegang tot de centrale hal met brievenbussen, bellentableau, intercom en het trappenhuis.

Appartement: 1e verdieping
Vanuit de hal heeft u toegang tot alle vertrekken. De slaapkamer is ruim en heeft voldoende lichtinval door beide raampartijen. De badkamer is voorzien van een toilet, een wastafelmeubel met spiegel en verlichting, een douche en een wandkast met spiegeldeuren. Tevens bevindt zich hier de aansluiting van de wasautomaat.

De woonkamer heeft een mooie lichtinval door de grote raampartij aan de voorzijde en het raam aan de achterzijde.
De keuken is gelegen aan de achterzijde en staat in open verbinding met de woonkamer. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het balkon. De keuken heeft een L-vormige opstelling met eetbar, voorzien van een combimagnetron, afzuigkap, 4-pits keramische kookplaat en een koelkast. In de keuken bevindt zich tevens de berging met opstelplaats van de cv-ketel.

De hal, het woongedeelte en de slaapkamer zijn voorzien van een fraaie parketvloer.
De overige vertrekken zijn voorzien van een tegelvloer.

Ligging:
Gunstig gelegen ten opzicht van de uitvalswegen naar België en de Maastrichtse universiteitsfaculteiten. Voorzieningen op het gebied van o.a. winkels, scholen, gezondheidszorg, sport, recreatie en openbaar vervoer zijn in de nabije omgeving voorhanden.

Bijzonderheden:
- Volledig voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing.
- Voorzien van muur-/dakisolatie.
- De maandelijkse VvE bijdrage bedraagt € 100,- per maand (incl. onderhoud, tuin,
reservering groot onderhoud, glas- en opstalverzekering).
- Ligt in een kleinschalig, goed onderhouden appartementencomplex.
- Merk cv-ketel Nefit, bouwjaar 2003. De ketel is gehuurd en het contract gaat over
op de nieuwe eigenaar.
- Parkeren voor vergunninghouders en betaald parkeren.
- Parkeergelegenheid op eigen terrein.
- Voorzien van intercominstallatie.
- Het conform NEN2580 meetrapport is ter inzage beschikbaar.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele overeengekomen ontbindende voorwaarden (bijv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Appartement , Portiekflat
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel: {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}