{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Appartement te koop Bellefroidlunet 21 A Maastricht

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Beschikbaar

Omschrijving

In de wijk Céramique in het complex “La Forme” ligt dit ruim appartement op de begane grond met privé berging, gezamenlijke fietsenstalling en een privé parkeerplaats in het souterrain. Op loopafstand van Wyck en het historisch stadscentrum.

Indeling:

SOUTERRAIN
Parkeergarage met privé parkeerplaats, privé berging ca. 6.6m² en gezamenlijke afsluitbare fietsenstalling. Bereikbaar vanuit de lift en het trappenhuis.

BEGANE GROND
Entree met toegang tot de centrale hal met bellentableau, lift, trappenhuis en toegang tot het souterrain met parkeergarage, fietsenstalling en privé berging.

APPARTEMENT (Begane grond)
In de hal bevindt zich de toiletruimte, de badkamer en de twee slaapkamers. De badkamer ca. 5.3m² is voorzien van een ligbad met douchevoorziening, een douche en een wastafelmeubel met wandspiegel en verlichting.
Slaapkamer 1 ca. 9.4m² met Frans balkon. Slaapkamer 2 ca. 16.5m² met Frans balkon. Vanuit de hal bereikt u de woonkamer/open keuken ca. 42m² met Frans balkon en grote raampartijen. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de berging ca. 2.80m² met aansluiting wasautomaat, plaatsing boiler en WTW unit. De half open keuken in hoekopstelling is voorzien van een combimagnetron, een koelkast, een vaatwasser, een afzuigkap en een 4-pits keramische kookplaat. De keuken heeft toegang tot de loggia ca. 6m² welke is voorzien van naar binnen openslaande deuren.

TUIN
Het complex beschikt over een strak vormgegeven binnentuin.

LIGGING
Gelegen in de wijk Céramique op loopafstand van het sfeervolle stadsdeel Wyck en het centrum van Maastricht met uitstekende voorzieningen zoals winkels, horeca, openbaar vervoer en recreatie in de directe omgeving. Stadsdeel Wijck grenst direct aan het centraal station van Maastricht waardoor je een uitermate goede bereikbaarheid hebt. Centrale ligging t.o.v. de verbindingswegen.

BIJZONDERHEDEN
- Het conform NEN2580 meetrapport is ter inzage beschikbaar.
- VvE bijdrage per maand € 135,92 (incl. elektra en waterverbruik algemene ruimtes, w.a. en opstalverzekering,
onderhoud van algemene ruimtes en reservering groot onderhoud en € 30,40 (parkeren).
- Centrale verwarming door stadsverwarming.
- Warmwatervoorziening door middel van elektrische boiler (eigendom).
- Er is een Tunstall intercom voor hulp in noodgevallen aanwezig waarvoor men een abonnement kan afsluiten.
- Voorzien van een intercominstallatie.
- Complex beschikt over een binnentuin.
- Bushalte en NS station op loopafstand.
- Volledig geïsoleerd.
- Koper is verplicht het gekochte minimaal gedurende 1 jaar niet anders te gebruiken dan als woning voor eigen
gebruik. Verhuur aan derden is niet toegestaan.
- Koper verplicht zich jegens verkoper de woning niet anders te gebruiken dan als woning. Het is uitdrukkelijk
verboden het verkochte te gebruiken voor o.a. bedrijf, kamerverhuur, pension, B&B. Deze verplichting gaat over op
de rechtsopvolgers van de koper. Sprake is van een kwalitatieve verplichting als bedoeld in artikel 6:252 van het
Burgerlijk Wetboek.
- De akte dient te passeren bij Metis Notarissen en Hendriks & Fleuren Zuyd Notarissen te Heerlen.
- Voorzien van laminaatvloer.
- Energielabel B (einddatum 31-05-2029)
- Direct beschikbaar.
- Centraal gelegen t.o.v. verbindingswegen.

Gelet op de omstandigheid dat de huidige eigenaren de woning nooit hebben bewoond wordt er bij de verkoop een niet-bewonersclausule opgenomen.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele overeengekomen ontbindende voorwaarden (bijv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Appartement , Portiekflat
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel: {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}