Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Appartement te koop Via Regia 10 A Maastricht

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Beschikbaar

Omschrijving

DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR POOTERS MAKELAARDIJ.
Op een goede locatie aan de Via Regia, in Residentie Anna Regia, ligt dit ruim appartement. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping en op loopafstand van het winkelcentrum Brusselsepoort en het stadscentrum. Het appartement ligt zeer centraal met de bushalte aan de overzijde.

Indeling
Souterrain:
Privéberging (6 m²).

Begane grond:
Gezamenlijke entree met elektrische toegangsdeur, brievenbussen, bellentableau, intercom, trappenhuis en lift.

Eerste verdieping:
Via de overdekte galerij kom je bij het appartement. Entree/hal met toegang naar alle vertrekken. De ruime woonkamer (40 m²) is voorzien van een mooie parketvloer en toegang naar het balkon (4 m²) aan de zonnige voorzijde. Het appartement beschikt over een gesloten keuken voorzien van een eenvoudige inrichting. Vanuit de keuken is er toegang naar de bijkeuken/berging met de wasmachineaansluiting.
Slaapkamer 1 (15 m²) en slaapkamer 2 (9 m²) zijn beide gelegen aan de achterzijde en voorzien van vloerbedekking en rolluiken. De geheel betegelde badkamer is uitgerust met een douche, vaste wastafel en het toilet.

Extra informatie:

- Voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing en deels rolluiken
- De servicekosten bedragen ca. € 270,- per maand, dit is incl. voorschot stookkosten water, verzekeringen, schoonmaak en verbruik algemene ruimtes, onderhoud groenvoorzieningen, administratiekosten en opbouw reservefonds.

Algemene informatie :
De woning is gelegen in de wijk ''Brusselsepoort'' op ca. 15 min. loopafstand van o.a. het Vrijthof en het historische stadscentrum en op steenworp van het winkelcentrum ''Brusselsepoort. Eveneens gelegen in de nabijheid van scholen, huisarts, apotheek en openbaar vervoer. Ook autosnelwegen richting Eindhoven/Luik en Heerlen/Aken zijn goed te bereiken.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Appartement , Galerijflat
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen: