Onder optie
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Appartement te koop Bouwtype G ong Maastricht

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Onder optie

Omschrijving

LeSUD Jolie

TIJDLOOS MOOI WONEN AAN DE GROENE LOPER
34 MAISONNETTES & APPARTEMENTEN

Jolie, met haar unieke architectuur en prachtige ligging is de perfecte plek voor een echte stedeling. Maisonnettes, luxe appartementen en sublieme penthouses. Thuis voel je je vrij en ongebonden, het is jouw persoonlijke plek van sereniteit. Eenmaal buiten sta je direct midden in het leven. De joie de vivre hangt in de lucht. Hier geniet je van het zuidelijk leven!

JOLIE IS ONTWORPEN MET OOG VOOR DETAIL IN DE GEVEL
Jolie is een interessant gebouw met bijzondere woningplattegronden. Aan de kant van de Kennedysingel krijgt de gevel mooie strakke lijnen, aan de gevel tegenover de nieuwe grondgebonden woningen van Le Sud komt een rijke detaillering. Dat wordt namelijk een autoluw gebied waar de voorbijganger veel meer van het gebouw kan zien. Door bij de verschillende appartementengebouwen en woningen in Le Sud te werken met een selectie van meerdere architecten, ontstaat een gevarieerd straatbeeld. Er komen verschillende maisonnettes in Jolie, appartementen aan beide zijden van het gebouw en een aantal ruime appartementen die zich van de ene naar de andere gevel uitstrekken. Daarnaast zijn er unieke hoekappartementen en luxe penthouses waarbij één van de penthouses gelegen op de vierde verdieping drie balkons heeft, aan alle zijden van het gebouw. Zo krijgt jouw fraaie appartement in Jolie iets individueels, iets eigens. De oppervlaktes variëren van 70 m2 tot maar liefst 173 m2. De appartementen krijgen badkamers met Villeroy & Boch sanitair en duurzame Grohe kranen. Bruynzeel Keukens heeft per type appartement een voorstel voor de keuken ontworpen, ook hebben alle appartementen comfortabele vloerverwarming.

Appartement type G
Een mooi, ruim appartement met een fijne indeling. Dat is appartement type G. Dit type vind je op de eerste, tweede en derde verdieping en heeft een ruim balkon gelegen op het zuiden. De keuken ligt in de hoek van het appartement, zo wordt een fijne plek gecreëerd om te koken en er ontstaat een ruime living.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Appartement , Portiekflat
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen: