Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Appartement te koop Adelbert Van Scharnlaan G 44 Maastricht

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Beschikbaar

Omschrijving

DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR POOTERS MAKELAARDIJ
Centraal gelegen ruim appartement op de vierde verdieping met een woonkamer, keuken, badkamer, separaat toilet en 2 ruime slaapkamers, Verder beschikt het appartement over 2 balkons en een privé berging in het souterrain. 

Indeling
Souterrain:
Privé berging (6m²).

Begane grond:
Gezamenlijke entree met bellentableau, brievenbussen en trappenhuis. 

Vierde verdieping:
Entree/hal welke toegang geeft tot alle vertrekken van het appartement. De woonkamer (31m²) is gelegen aan de voorzijde van het complex en is voorzien van veel lichtinval door de grote raampartijen. In de huidige vorm is de woonkamer onderverdeeld in een zit- en eetgedeelte met toegang naar het balkon aan de zonnige voorzijde. De gesloten keuken (7m²) is voorzien van een eenvoudige inrichting en de volgende (inbouw)apparatuur: afzuigkap, 4 pits gasfornuis, vaatwasser, koelkast en een vriezer.  Hier is eveneens de c.v. ketel geplaatst. Vanuit de keuken is het balkon aan de achterzijde bereikbaar. Beide slaapkamers (resp. 11m², 11m²), gelegen aan de achterzijde, zijn ruim van opzet en voorzien van veel lichtinval. De badkamer is uitgerust met een wastafel en douche. Separaat toilet met fonteintje.

Extra informatie:
- Het appartement is netjes onderhouden, maar modernisering is wenselijk
- De woonkamer is voorzien van een parketvloer. De slaapkamers van een laminaatvloer.
- Houten kozijnen met dubbele beglazing. 
- Verwarming en warm water wordt verkregen middels combiketel (Nefit HR; bj. 2018; eigendom)
- De servicekosten bedragen € 136,69 p.m. dit is incl. opstalverzekering, glasverzekering, schoonmaak en verbruik van de algemene ruimtes en opbouw reservefonds.

Algemene informatie:
Het appartement is in Scharn gelegen, nabij de uitvalswegen A2 en A67, centraal station, historisch centrum van Maastricht en op steenworp afstand van winkels.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaardt Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Appartement , Portiekflat
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen: