Onder optie
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Appartement te koop Bouwtype H1 ong Maastricht

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Onder optie

Omschrijving

Le SUD Amélie

TIJDLOOS MOOI WONEN AAN DE GROENE LOPER

36 APPARTEMENTEN
Amélie, een gebouw met allure en gelegen naast de nog te realiseren woontoren in Le Sud, een bruisend nieuw stadsdeel met direct een eigen karakter. In jouw woning voelt het direct vertrouwd. Het is jouw persoonlijke plek van sereniteit. In Amélie worden elf verschillende type appartementen gerealiseerd. Alle appartementen krijgen hun eigen, unieke plattegrond. Waar woon jij het liefst?

AMÉLIE IS ONTWORPEN MET OOG VOOR DETAIL IN DE GEVEL
Woningtypen Amélie is een aantrekkelijk woongebouw met bijzondere en goed doordachte woningplattegronden. Aan de kant van de Kennedysingel krijgt de gevel mooie strakke lijnen en kan de gevel zich aanpassen aan de wensen van de bewoners door de toepassing van zonwerende vouwluiken. De gevel aan de andere kant van het gebouw krijgt een rijke detaillering. In de eerste twee lagen wordt aansluiting gezocht met de straat en de toekomstige stadsvilla’s van Le Sud. Vanaf de tweede verdieping ligt de gevel iets verder terug om duidelijke niveaus in het gebouw te kunnen onderscheiden. Met de gekozen detaillering in het gebouw en aansluiting op de overkant wordt een buurt gecreëerd waar bewoners zich direct thuis voelen. Door bij de verschillende appartementengebouwen en woningen in Le Sud te werken met een selectie van meerdere architecten, ontstaat een gevarieerd straatbeeld, maar is hier toch sprake van een bepaalde eenheid en kenmerkende details die op elkaar zijn afgestemd. Hiermee krijgt Le Sud direct een eigen karakter. Het merendeel van de appartementen in Amélie hebben twee slaapkamers. Bij het studioappartement op de begane grond gelegen aan de voorzijde van het gebouw is een extra hoge verdiepingshoogte gecreëerd. Hierdoor is de mogelijkheid ontstaan om een entresol in te bouwen en op deze manier een extra slaapkamer te realiseren. Ook de vier appartementen op de begane grond hebben een extra hoge verdiepingsruimte en in plaats van een balkon, een tuin waar je heerlijk van de avondzon geniet. De unieke hoekappartementen die zijn gelegen aan de voorzijde van het gebouw hebben door hun ligging een verassende plattegrond met extra ruimte. De oppervlaktes variëren van 64 m2 tot maar liefst 122 m2. De appartementen krijgen badkamers met Villeroy & Boch sanitair en duurzame Grohe kranen. Bruynzeel Keukens heeft per type appartement een voorstel voor de keuken ontworpen. Ook hebben alle appartementen comfortabele vloerverwarming en individueel te regelen duurzame warmtepompen.

Appartement type H1
Appartement type H1 is gelegen op de tweede verdieping van Amélie. Het appartement komt overeen met type H maar dan met een extra groot balkon. Het balkon is toegankelijk vanuit zowel de woonkamer als beide slaapkamers waardoor de woning heerlijk licht en ruim aanvoelt.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Appartement , Portiekflat
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt