Verkocht onder voorbehoud
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Appartement te koop Adelbert Van Scharnlaan G 36 G Maastricht

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR POOTERS MAKELAARDIJ

Wegens de vele aanvragen is het niet meer mogelijk om een bezichtiging in te plannen, laat uw gegevens achter dan wordt u op de reservelijst geplaatst.

Centraal gelegen ruim modern afgewerkt appartement gelegen op de vierde verdieping met een woonkamer, moderne keuken en badkamer en 2 ruime slaapkamers.
Verder beschikt het appartement over 2 balkons en een privé berging in het souterrain.

Indeling
Souterrain:
Privé berging (6m²).

Begane grond:
Gezamenlijke entree met bellentableau, brievenbussen en trappenhuis.

Vierde verdieping:
Entree/hal met een bergkast en toegang naar alle vertrekken. De woonkamer (31m²) is gelegen aan de voorzijde en is voorzien van veel lichtinval door de grote raampartijen en biedt middels openslaande deuren toegang naar het balkon aan de voorzijde. De moderne keuken (7m²) is voorzien van een inrichting en de volgende (inbouw)apparatuur: afzuigkap, 4 pits gasfornuis, magnetron en een koelkast. Hier is eveneens de c.v. ketel geplaatst. Vanuit de keuken is het balkon aan de achterzijde bereikbaar. De moderne badkamer is voorzien van douche, vaste wastafel en toilet. De twee slaapkamers zijn beide aan de achterzijde gelegen en beide 11m², 1 slaapkamer heeft nog een kleine bergkast.

Extra informatie:
- Het appartement is netjes onderhouden en de afgelopen jaren gerenoveerd.
- De hal, woonkamer en slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer
- Het appartement is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.
- Verwarming en warm water wordt verkregen middels combiketel (Remeha, eigendom met een onderhoudscontract € 10,32 p.m.)
- De servicekosten bedragen € 136,69 p.m. dit is incl. opstalverzekering, glasverzekering, schoonmaak en verbruik van de algemene ruimtes en opbouw reservefonds.

Algemene informatie:
Het appartement is in Scharn gelegen, nabij de uitvalswegen A2 en A79, Centraal Station, en het historisch centrum van Maastricht. Tevens zijn scholen en het winkelcentrum 'De Leim' op een steenworp afstand gelegen.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaardt Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Appartement , Portiekflat
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt