Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Appartement te koop Bellefroidlunet 52 E Maastricht

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Beschikbaar

Omschrijving

Dit unieke hoekappartement op toplocatie in de prestigieuze stadswijk Céramique, is gelegen in het wooncomplex "Stoa" en is een ontwerp van de befaamde Zwitserse architect Luigi Snozzi.
Het langgerekte complex beslaat het hele gebied langs de Maas tussen Centre Céramique en het Bonnefantenmuseum. Tussen het wooncomplex en de Maas ligt eveneens het fraaie Charles Eyck-park.
De naam van het stadsdeel Céramique is ontleend aan de aardewerkfabriek Société Céramique, die hier voorheen gelegen was.

Vanuit het appartement en vanaf de loggia met terras, heeft u een panoramisch uitzicht over de Maas, de St. Pietersberg, het Stadspark en het monumentale centrum van Maastricht.
Het appartement wordt gekenmerkt door een uitstekende lichtinval vanwege de grote raampartijen en een ruimtelijke indeling.

Winkelvoorzieningen, de stadsbibliotheek, terrasjes, restaurants, hotels, het sfeervolle stadsdeel Wyck en het NS-station zijn alle binnen loopafstand.
Via de "Hoeg Brök" loopt u zo het Stadspark in en naar het Onze Lieve Vrouweplein.
Vanuit de wijk Céramique heeft men bovendien een snelle en gemakkelijke verbinding naar de stadstraverse met A2 (Eindhoven-Luik), A79 (Heerlen-Aken) en enkele prachtige recreatiegebieden ten zuiden van de stad.

INDELING:

Souterrain:
Ruime privéparkeerplaats, aan een zijde vrij gelegen met veel ruimte voor in- en uitstappen, in de afgesloten en beveiligde parkeergarage, een gemeenschappelijke fietsenkelder en royale berging (3.20 x 2.80 m).

Parterre:
Gemeenschappelijke entree met centrale, representatieve hal voorzien van hardstenen vloer, postbussen, video/intercominstallatie, lift en dubbel trappenhuis.

Vierde verdieping:
Tussenhal met liftportaal en toegang tot slechts twee appartementen.
Entree/hal (ca. 8 m²) met garderoberuimte en kastenwand (kwaliteitsmerk Hülsta). Geheel betegelde toiletruimte voorzien van een wandcloset en fonteintje.

Via de hoge toegangsdeur is de riante T-vormige woonkamer (ca. 57 m²) bereikbaar met een optimale lichtinval en aan alle zijden fraai uitzicht, alwaar tevens toegang middels een schuifpui naar de deels overdekte loggia (6.79 x 2.27 m) op zonligging.
Halfopen eetkeuken (4.38 x 3.28 m) met aanrechtcombinatie in hoekopstelling en voorzien van granieten werkblad, 4-pits keramische kookplaat, oven, afzuigkap, vrieskast, koelkast en vaatwasser.
Inpandige berging (1.96 x 2.07 m) met tegelvloer en aansluitingen voor wasapparatuur.

Drie slaapkamers:
I: 4.84 x 3.74 m met kastenwand (kwaliteitsmerk Hülsta),
II: 3.46 x 3.16 m,
III: 3.06 x 2.07 m met PVC-parketvloer.
Geheel betegelde badkamer (3.04 x 2.42 m) voorzien van ligbad, douchecabine, wandcloset, dubbele wastafel met meubel, design wandkast en handdoekradiator.

BIJZONDERHEDEN:
- Alle seizoenen schitterend uitzicht op de Maas, het Stadspark, de skyline van het oude stadscentrum en de Sint Pietersberg;
- Aluminium kozijnen met HR-glas;
- Gehele appartement voorzien van elektrisch bedienbare screens;
- Verkoper heeft impressies laten maken van het object. Deze geven een weergave van een mogelijke wijziging in de indeling.
- Maandelijkse bijdrage VvE: € 345,00 (incl. parkeergarage);
- De VvE heeft een uitstekende reserve voor het meerjaren onderhoudsplan.


AANSPRAKELIJKHEID
Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan onze kantoren verstrekte gegevens. Met de meeste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend.

ONTBINDING
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (b.v. financiering) is in de regel circa 4 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

ZEKERHEIDSSTELLING
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 7 dagen na definitieve overeenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.

ONDERZOEKSPLICHT VAN DE KOPER
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Appartement , Portiekflat
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt