Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Appartement te koop Plein 1992 40 Maastricht

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Beschikbaar

Omschrijving

Ultiem wonen, passend bij uw levensstijl. Een unieke penthouse in een prachtig gebouw van tijdloze architectuur, waar luxe en comfort elke dag voelbaar zijn. De contouren van het penthouse zijn afgestemd op het adembenemende uitzicht van de natuurlijk omgeving en zorgen voor een optimale woonbeleving. Hier geniet je van overvloedig daglicht en een schitterend terras op een perfecte locatie in het Centre Ceramique. 

Indeling:

Souterrain:
In het souterrain vindt men de parkeergarage. Hier is het mogelijk om een bewoners parkeerplek te huren. 

Begane grond:
Toegang geschiedt via de algemene inkomsthal, hier bevinden zich ook de videocom en de brievenbus. De woning kan worden bereikt middels lift of trappenhuis. 

Zesde verdieping:
Betreedt dit uitstekend onderhouden penthouse met de lift die direct opent in de centraal gelegen hal van de eigen woonruimte. Een tweetal deuren openen naar de woonkamer, welke is voorzien van een optimaal lichtinval door de grote raampartijen. De ruime woonkamer loopt over in een hoogwaardig uitgevoerde keuken voorzien van Miele apparatuur. Aangrenzend is de bijkeuken te bereiken, waar de witgoedaansluitingen zijn gesitueerd. De glazen schuifpui naar het zeer royale dakterras bieden een aangename verbinding met het buitenleven. Vanaf het dakterras geniet je van een waanzinnig uitzicht. Vanuit de hal is eerste slaapkamer te bereiken, thans ingericht als inloopkast. De primaire badkamer is uitgerust met een ligbad en wastafel. Vanuit de badkamer kan eveneens de master bedroom worden betreden. De tweede badkamer is voorzien van een inloopdouche, toilet en fonteintje. Een derde slaapkamer complementeert deze verdieping. Vanuit de hal kan via een trap de tweede entree worden betreden, welke op de vijfde etage is gelegen. 

Exterieur: 
Het penthouse is voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing. Alle ramen zijn voorzien van screens. Het interieurontwerp is volledig verzorgd door interieurarchitect Gay Jongen. De maandelijkse VvE bijdrage betreft €331,44. Het appartement is gelegen in het prestigieuze stadsdeel Ceramique, om de hoek van het historische stadscentrum en het mondaine stadsdeel Wyck met het Centraal Station. Een uitgebreid voorzieningen niveau ligt op loopafstand waaronder de stadsbibliotheek, een groot aanbod van winkels en horeca en diverse (internationale) scholen. Het MUMC+ ligt op fietsafstand. De aansluiting op uitvalswegen is eveneens goed bereikbaar.

Aanvullende informatie:
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. 

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door PH Exclusive Real Estate met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaardt PH Exclusive Real Estate geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Appartement , Penthouse
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt