Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Appartement te koop Aan Het Valderen 13 B Maastricht

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Beschikbaar

Omschrijving

Rustig gelegen in de wijk Heugem appartement gelegen op de 1e en 2e verdieping met ruim balkon, privé berging op de begane grond en parkeerplaats aan de achterzijde van het complex. In de directe omgeving bevinden zich voldoende voorzieningen zoals winkels, openbaar vervoer en natuur-/wandelgebied.

LIGGING
De woning is zeer gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen. Bushaltes en sportvoorzieningen op 2 minuten en winkelcentrum De Beente op 10 minuten loopafstand. Het MUMC+, Universiteit Maastricht, MECC en station Randwyck
op 5 minuten fietsafstand. Het centraal station en centrum van Maastricht op 15 minuten fietsafstand.

BIJZONDERHEDEN
- Nefit cv ketel. De ketel in de woning is gehuurd en het huurcontract gaat over op de koper.
- Het conform NEN2580 meetrapport is ter inzage beschikbaar.
- De 1e verdieping is geheel voorzien van een marmoleum vloer.
- De VvE bijdrage bedraagt € 149,90 per maand (voor onderhoud, reservering groot onderhoud, opstalverzekering
en administratiekosten).
- Kunststof kozijnen met dubbel glas.
- Deels voorzien van rolluiken.
- Balkon over de gehele breedte van de woning.
- Voordeur voorzien van HR++ glas.
- Instapklaar!

INDELING

BEGANE GROND
Separate privé berging.

1E VERDIEPING
Via de overdekte buitentrap bereik je de entree van de woning. In de ruime hal bevindt zich de toiletruimte, de meterkast en de trapopgang. De toiletruimte is voorzien van een modern toilet, een fonteintje en een klein raampje. Vanuit de hal heb je toegang tot de woonkamer (met trapberging) en het balkon. De half open moderne keuken is voorzien van diverse onder en bovenkasten en laden, 4-pits inductiekookplaat, rvs afzuigkap, koelkast en vaatwasser. De gehele verdieping is voorzien van een marmoleum vloer.

2E VERDIEPING
Vanuit de overloop met muurkast heb je toegang tot de twee slaapkamers en de badkamer. In de muurkast bevindt zich de opstelplaats van de cv ketel. Op de overloop bevindt zich ook nog een inbouwkast, ideaal voor extra bergruimte. Slaapkamer 1 bevindt zich aan de voorzijde en slaapkamer 2, voorzien van vaste kastenwand, aan de achterzijde. De moderne luxe badkamer is voorzien van een ligbad, een douche, een wastafelmeubel met spiegelkast en verlichting, een tweede toilet en een witgoed aansluiting. Deze ruimte beschikt over een dakraam.

PARKEERTERREIN (gemeenschappelijk):
Bij het appartement behoort een parkeerplaats gelegen aan de achterzijde van het complex. Iedere bewoner heeft ruimte voor het parkeren van één auto. Verder zijn er openbare parkeervoorzieningen voor de deur.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele overeengekomen ontbindende voorwaarden (bijv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Appartement , Maisonnette
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt