{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
{{ product.status }}
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media
{{ product.title }}

Omschrijving

Resideren op toplocatie in "La Résidence".
Naast het stadsdeel Wyck, aan de oostzijde van de Maas, is het nieuwe stadsdeel Céramique ontwikkeld. De naam is ontleend aan de voormalige aardewerkfabrieken van de "Koninklijke Sphinx" en voorheen "Société Céramique".
In het nu al fameuze stadsdeel is de stijlvolle en zes verdiepingen tellende "La Résidence" gerealiseerd; een ontwerp van de Italiaanse architect Aurelio Galfetti.
Het appartementencomplex is gesitueerd aan het sfeervolle "Plein 1992" en nabij het fraaie "Charles Eijck-park". Het appartement is gelegen op de vijfde verdieping en heeft een panoramisch uitzicht op de Maas, Sint Pietersberg en richting België.

INDELING:

Souterrain:
Parkeerplaats (huur) in onderliggende parkeergarage. Gemeenschappelijke fietsenstalling en containerruimte.

Parterre:
Representatieve centrale hal, voorzien van hardstenen tegelvloer, video/intercomsysteem, postbussen, lift en trappenhuis.

Vijfde verdieping:
Entree met royale privéhal en garderobe. Geheel betegelde toiletruimte voorzien van wandcloset en fonteintje.
Inpandige berging (2.60 x 2.20) met aansluiting wasautomaat.

Middels dubbele openslaande salondeuren is toegang tot de woonkamer alwaar een panoramisch uitzicht en een optimale lichtinval.
Open keuken met aanrechtcombinatie in hoekopstelling en voorzien van 4-pits keramische kookplaat, afzuigkap, combi-magnetron, koelkast en vaatwasser.
De totale oppervlakte van woonkamer en keuken bedraagt ca. 54 m².

Via een nachthal is toegang naar het slaapgedeelte met slaapkamers en badkamer.

Twee slaapkamers: 5.31 x 3.97 en 3.97 x 2.96 met franse balkons, alwaar fraai uitzicht op de monumentale objecten in Wyck.
Geheel betegelde badkamer (2.72 x 2.57) voorzien van ligbad, douche, wandcloset en dubbele wastafel.

BIJZONDERHEDEN:
- Op de parterre bevinden zich diverse winkelvoorzieningen
- Optimale isolatie en zwevende dekvloeren
- Geheel voorzien van hardhouten kozijnen
- Op loopafstand van station en stadscenrum ("Hoeg Brök")
- Mogelijkheid voor huur van parkeerplaats
- Maandelijkse bijdrage VvE € 156,54.


Het onderstaande is van toepassing op de informatiebrochure die u thans bekijkt. U stemt in met deze disclaimer.
1. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
2. De koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige (aankoop-)keuring te (laten) verrichten en/of adviseur in te schakelen om zodoende een goed inzicht te verkrijgen in de actuele onderhoudstoestand van de onroerende zaak
3. Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend, ook wel “schriftelijkheidsvereiste” genoemd. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.
4. De content is door ons en eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch we aanvaarden geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.
5. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief en zijn gebaseerd op de meetmethode van de NVM, een afgeleide van de NEN2580.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ group.name }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
...
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}