{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Appartement te koop Kapellerlaan 42 -A20 Roermond

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Beschikbaar

Omschrijving

Prachtig wonen op een mooie locatie!

Wij bieden u een luxe penthouse op de 3e verdieping van het Francheville complex aan, met 2 eigen inpandige parkeerplaatsen en een extra garage. Het zeer ruime en lichte penthouse heeft een prachtig aangelegde ommuurde tuin en is gelegen op een steenworp afstand van de sfeervolle binnenstad. Designer outlet en het centraal station zijn op loopafstand.

Wonen in Roermond is wonen in een eeuwen oude stad met sfeervolle pleinen, straten en gebouwen. Realistisch aangepakte stadsvernieuwingen, conservering van monumenten en historisch karakter van de stad alsmede de ontsluitingen A73 (noord-zuid as) en A68 (oost-west as) maken van Roermond een snel bereikbare binnenstad met een hoge verblijfskwaliteit. Deze kwaliteit uit zich door de combinatie van een aantrekkelijk koopcentrum, veel cultuur- en sportieve recreatie en aangenaam wonen!

Het penthouse is gebouwd in 2002 en heeft een woonoppervlakte van ± 233 m² met een inhoud van ± 701 m³. Het gehele penthouse is voorzien van een drempelloos gelegde tegelvloer, screens en/of Luxaflex en een goed isolatiepakket zoals spouwmuren, extra dakisolatie, hardhouten kozijnen en dubbele HR++ beglazing. Er is een financieel gezonde en actieve VvE.

Indeling:

Souterrain:
Twee eigen parkeerplaatsen en een eigen berging (± 9 m²).

Begane grond:
Centrale entree/ ontvangsthal met brievenbussen, bellentableau, video intercom, liftinstallatie en trappenhuis. Via de lift bereikt u direct het penthouse op de 3e verdieping. Op het afgesloten privéterrein, met 10 gasten parkeerplaatsen, vindt u ook de eigen garagebox (± 19 m²).

Derde verdieping:
Entree/ontvangsthal met half betegeld toilet met fonteintje en de meterkast. Vanuit de entree bereikt u de sfeervolle eetkamer met een Boley design gashaard en inbouwspots. Hier kunt u heerlijk tafelen met zowel een klein als een groot gezelschap. Vanuit de eetkamer bereikt u het hoek terras van ± 35 m² met ochtend, middag en avondzon.

De compleet ingerichte keuken van ± 20 m² heeft granieten aanrechtbladen en het kookeiland is voorzien van een 4-pits elektrische kookplaat, wokbrander en afzuigkap. Verder in de inbouwkasten een Miele koffiemachine, combi-oven en stoomoven met daarbij een Siemens vaatwasmachine (2020). De royale woonkamer heeft dubbele deuren naar het tweede terras van ± 26 m². Hier kunt u heerlijk genieten, van de zon, de schaduw van de Ginkgo boom en van de zonsondergang.

Beide terrassen hebben een buitenkraan, geaarde stopcontacten en verlichting.

Vanuit de woonkamer komt u in een multifunctionele ruimte, momenteel in gebruik
als kantoor.

Slaapgedeelte:
Middels de entree of de livingroom komt u in een ruime gang met toegang tot het slaapgedeelte. De master bedroom van ± 20 m² heeft inbouwkasten, airco, en een badkamer en suite. De badkamer heeft 2 wastafels, toilet, douche, ligbad en designradiator.
De gastenslaapkamer heeft een ensuite badkamer met dubbele wastafel en douche.

Vanuit de gang komt u in de berging met witgoedaansluitingen, WTW installatie en CV ketel (Remeha Calenta 2016) en een warm- en koud wateraansluiting met wasbak.

Aanvaarding:
In overleg

Bezichtiging:
Uitsluitend na afspraak met ons kantoor.

Informatie:
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Appartement , Penthouse
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel: {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}