Verkocht onder voorbehoud
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Appartement te koop Hoofdstraat 84 Schimmert

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

+ GELIJKVLOERS WONEN/LEVENSLOOPBESTENDIG
+ WONING OP BEGANE GROND, GEEN TRAPPEN
+ PRACHTIGE LIGGING
+ INSTAPKLAAR
+ ENERGIELABEL C
+ MET PATIO TUIN (ZUID) EN OVERDEKT TERRAS

Dit speels ingedeelde, uitstekend afgewerkte appartement is rustig gelegen aan de kerk in de kern van "Schimmert". Het appartement beschikt over een eigen patiotuin met fraaie overkapping en tuinberging. De patio biedt optimale privacy en bezonning. Woonkamer, eetkamer, gang en slaapkamers zijn voorzien van een fraaie parketvloer.

Indeling

Entree/hal. Portaal welke toegang biedt tot een 2-tal slaapkamers (3.70 x 2.59; 3.70 x 2.15). Badkamer voorzien van inloopdouche, wastafel en badmeubel. Toilet voorzien van een hangcloset en fonteintje. Riante leefkeuken voorzien van een keukeninstallatie in hoekopstelling inclusief de navolgende apparatuur: vaatwasser, afzuigkap, 4-pits gaskookplaat, combioven, vriezer en koelkast. De keuken wordt functioneel bijgestaan door de berging/bijkeuken alwaar aansluitpunten voor de wasautomaat. Tevens is hier de combi-cv ketel, alsmede de mechanische afzuiging geplaatst.
Riante en sfeervolle woonkamer met veel lichtinval. Middels de tuindeuren bereikt men de riante patiotuin met fraaie overkapping, optimale privacy en bezonning.

+ Hardhouten kozijnen vv isolerende beglazing
+ Voorzieningen op loopafstand
+ Veel lichtinval--
Uitdrukkelijk wordt gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de zogenaamde “schriftelijkheidsvereiste” is in dezen van toepassing.
- De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 2 dagen ná het vervallen van de eventuele ontbindende voorwaarden bij de transporterende notaris te deponeren.
- Een koper/ geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht en is gerechtigd voor zijn rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten, dan wel adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.
- Voor het optimaal behartigen van diens belangen adviseert Beckers Makelaardij geïnteresseerden en kopers om een professionele NVM-aankoopmakelaar in te schakelen.
- De bij de inmeting gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit (mede als gevolg van het gegeven dat Beckers Makelaardij geen professioneel inmeter is) verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
- Deze informatie is door Beckers Makelaardij zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle weergegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Appartement , Benedenwoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt