{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
{{ product.status }}
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media
{{ product.title }}

Omschrijving

RUIME EENSGEZINSWONING MET 3 SLAAPKAMERS, RUIME GARAGE EN BERGING MET 16 ZONNEPANELEN

Deze ruime woning (appartementsrecht ivm splitsing grote woning) is gelegen aan de Bouwbergstraat in Schinveld onderdeel van Beekdaelen. Deze woning ligt op loopafstand van de Schinveldse bossen, camping de Brenkberg, speeltuin, voetbal- en tennisvelden, basisschool, gemeentehuis en wijkcentrum met supermarkt, restaurants, bouwmarkten etc. Door de buitenring is Schinveld uitstekend ontsloten richting Aken, Heerlen, Maastricht en ook naar Eindhoven.

U krijgt veel woning, voor relatief weinig geld, en deze woning is ook nog duurzaam afgewerkt met grotendeels dubbel glas alsmede zonnepanelen wat de de energielasten laag houdt.

Souterrain:
Voorraadkelder.

Begane grond:
Entree met trap naar verdieping, meterkast, tevens biedt de hal toegang tot de kelder en inbouwkeuken. Deze is voorzien van plavuizen. Vanuit de keuken is de betegelde badkamer bereikbaar met ligbad (met spatwand), vw en tweede toilet. Vanuit de keuken is de beklinkerde tuin te bereiken alsmede de buitenberging (ca. 2,93 x 2,26 m), een aangebouwde dubbele garage voorzien van spouwmuur (ca. 8,84 x 3,10 m) met een elektrische rolpoort. Vanuit de Kloosterlaan is de tuin bereikbaar alsmede de garage.

Eerste verdieping:
Woonkamer (8,70 x 3,30 m) voorzien van parketvloer.

Tweede verdieping:
Overloop, 3 ruime slaapkamers (3,00 x 2,80 en 2,90 x 1,80 en 4,00 x 2,90 m).

Zolder:
Bergzolder te bereiken via vlizotrap.

Bijzonderheden:
- 16 zonnepanelen
- Dubbel glas (m.u.v. voor- en achterdeur)
- AWB thermomaster in de ruimte naast de keuken uit 2002
- veel ruimte voor klusser of zzp'er


De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als ook verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (schriftelijkheids vereiste).

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien c.v.ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.
Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk tevens geen rechten worden ontleend
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ group.name }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
...
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}