{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Appartement te koop Brandstraat 27 A Sittard

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Beschikbaar

Omschrijving

In het centrum van Sittard gelegen, ruim instapklaar appartement met royaal dakterras en liftinstallatie.

Begane grond:
Entree met videofoon. Gezamenlijke hal met individuele inbouwkasten, liftinstallatie en trappenhuis.

1e verdieping:
Portaal met toegang tot de woning.
Entree. Hal met meterkast (13 groepenkast), geheel betegelde toiletruimte met zwevend closet en fonteintje.
Woonkamer met fraaie tegelvloer in houtlook. De woonkamer beschikt over een hobby-/studeerruimte die eenvoudig aangepast kan worden tot separate (slaap-)kamer.
Open keuken met luxe keukeninstallatie voorzien van inductiekookplaat, rvs afzuigkap, combioven, koelkast met vriesvak en vaatwasser.
De woonkamer en keuken hebben samen een oppervlakte van circa 72 m2.
Vanuit de keuken bereikt men de inpandige berging (1,79 x 2,48 m) met witgoedaansluitingen en opstelling van de verwarmingsinstallatie. Tevens is vanuit de keuken via dubbele openslaande het ruime dakterras (8,00 x 5,50 m) bereikbaar.
Slaapkamer 1 (ca. 22 m2) met inloopkast. Geheel betegelde badkamer (2,10 x 2,60 m) voorzien van douche, wastafel en zwevend toilet.

Bijzonderheden:
Dit luxe stadsappartement is gelegen midden in het gezellige stadshart van Sittard, in de directe nabijheid van o.a. winkels, horeca en de schouwburg. De woning is afgewerkt met tegelvloeren, spuitwerkwanden en modern sanitair: absoluut instapklaar!
De geavanceerde cv-installatie (vloerverwarming/luchtwarmtepomp/ventilatiesysteem) wordt gebruikt voor zowel het verwarmen als het koelen van de woning èn voor de productie van warm tapwater.
Het complex is uitgerust met hardhouten kozijnen, dubbele beglazing en zonwering (voorzijde).
De bijdrage voor de Vereniging van Eigenaren bedraagt € 133,-- /maand.
Parkeren vindt plaats op de openbare weg en als centrumbewoner kunt u een parkeervergunning (€ 75,-- / jaar) verkrijgen via de gemeente.
Er is een mogelijkheid om uw fiets te stallen in een gezamenlijke afgesloten fietsenstalling.

Kenmerken:
Hartje centrum
Nabij horeca
Nabij winkels
Nabij openbaar vervoer
Nabij scholen

Voorzieningen:
Dakterras
Liftinstallatie
Houten kozijnen
Dubbele beglazing
Vloerverwarming
Zonwering

Verkoopinformatie:
Deze verkoopinformatie is met de grootste zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. Verkoper en verkopend makelaar kunnen niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. De eventuele plattegronden en vermelde maten en oppervlaktes zijn indicatief. Wij adviseren om informatie die voor u van wezenlijk belang is te (laten) controleren.

Bouwkundige keuring:
Een koper heeft een onderzoeksplicht en is gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundige keuring te laten verrichten en/of adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te krijgen over de staat, het gebruik en eventuele andere aspecten van de onroerende zaak.

Schriftelijkheidsvereiste:
Een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak komt eerst tot stand zodra verkoper en koper de koopovereenkomst ondertekend hebben. Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen, zullen partijen jegens elkaar geen verplichtingen hebben.

Bankgarantie of waarborgsom:
Koper dient binnen één week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een bankgarantie te stellen of een waarborgsom te voldoen bij de desbetreffende notaris. De waarborgsom of bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom.

Overdrachtsbelasting:
Bij de eigendomsoverdracht van een registergoed is de koper overdrachtsbelasting verschuldigd. Deze overdrachtsbelasting maakt onderdeel uit van de zogenaamde "kosten koper" (k.k.). Het overdrachtsbelastingtarief is 2%, 8% of - in sommige gevallen - een combinatie van beide tarieven.
Indien u een bestaande woning koopt die u voor langere tijd zelf gaat bewonen kunt u – onder bepaalde voorwaarden – de zogenaamde “startersvrijstelling” voor de overdrachtsbelasting krijgen. Kijk voor meer informatie over overdrachtsbelasting en de verschillende tarieven op: belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/belastingdienst/prive/woning/overdrachtsbelasting/overdrachtsbelasting
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Appartement , Portiekwoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel: {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}