{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
{{ product.status }}
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media
{{ product.title }}

Omschrijving

Na een succesvolle verkoop van Engelenhof fase 1 nú in verkoop fase 2 én 3: ruime stadswoningen met tuin (fase 2) én vijf riante en comfortabele appartementen (fase 3), pal in het levendige historische stadscentrum van Sittard.

Welkom in Engelenhof - Thuis in hartje Sittard.
Waar vind je dat: een ruime stadswoning met eigen tuin, op zo’n locatie? Pal in het levendige historische stadscentrum vol prachtige monumentale panden, sfeervolle winkelstraten, leuke restaurants, gezellige terrasjes en culturele hotspots zoals het filmhuis en theater. De binnenstad van Sittard is zelfs zo bijzonder dat het een beschermd stadsgezicht is. Engelenhof ligt op het terrein van het voormalige Sirkel Theater, tussen de levendige Putstraat en de stadswal bij Fort Sanderbout. In totaal 28 stadswoningen en 5 appartementen vormen hier een uniek woongebied, waar eigentijds wooncomfort perfect samengaat met de eeuwenoude omgeving.

Een historische omgeving met eigentijds wooncomfort.
Engelenhof ligt in een deel van de binnenstad dat oorspronkelijk stamt uit de dertiende eeuw. De architectuur hoort daar perfect in thuis, met het gebruik van duurzame materialen, traditionele kleuren en zorgvuldige detaillering. De woningen en appartementengebouwen zijn allemaal voorzien van schuine daken. Precies zoals dat hier al eeuwenlang de gewoonte is. Ook de oude moutschuur in het midden van het gebied en de opgangen naar de stadswallen passen perfect in het plan.

Jouw eigen plek tussen stad en wal.
Engelenhof is kleinschalig van opzet. Korte straatjes met daartussen verscholen enkele pleintjes en het gemeentelijk monument de moutschuur uit de achttiende eeuw. De drie entrees van de wijk Engelenhof zijn gelegen aan de Putstraat, de Pullestraat en Fort Sanderbout.

PULLESTRAAT 2, 4, 6, 8 en 10
Aan de rand van bouwplan Engelenhof, in de Pullestraat, worden vijf riante en comfortabele appartementen gerealiseerd. Het appartementengebouw krijgt dezelfde uitstraling en architectonische kenmerken als de woningen en gaat dan ook naadloos op in het plan. In de luwte van dit hofje kunnen jong en oud in harmonie met elkaar samenleven. Vanuit de rust van de Pullestraat sta je binnen enkele minuten lopen in het bruisende centrum van Sittard. Bekijk de plattegronden op de volgende pagina’s en ontdek welke unieke kenmerken elk appartement heeft.
Van een appartement met eigen tuin of riant terras tot een maisonnette met twee verdiepingen, een wintertuin en twee badkamers. De badkamers zijn geheel betegeld en voorzien van een inloopdouche en één of twee wastafels.
Bovendien beschikt elk appartement over een ruime inpandige berging met witgoedaansluitingen. De appartementen zijn duurzaam, hoogwaardig geïsoleerd en voorzien in alle comfort. Uiteraard ontbreekt de liftinstallatie niet. De appartementen van Engelenhof bieden je alle ruimte om je woonwensen te realiseren.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ group.name }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
...
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}