Verkocht onder voorbehoud
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Appartement te koop Vrangendael 58 2 Sittard

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

+ OP LOOPAFSTAND VAN STADSCENTRUM
+ GELEGEN AAN PARKJE
+ INSTAPKLAAR

Dit keurig onderhouden (portiek)appartement met berging, is rustig gelegen in een kleinschalig appartementencomplex, nabij het stadscentrum van Sittard. Vanuit het appartement heeft men een prachtig uitzicht over het, aan de overzijde gelegen, parkje. Het appartement heeft de beschikking over maar liefst 2 balkons.


Indeling

Souterrain:
Berging, ca. 10 m2

Begane grond:
Verzorgde entree met bellentableau, brievenbussen en intercominstallatie.

Derde verdieping:
Portiek. Centraal trappenhuis. Entree appartement. Centrale hal, van waaruit beide slaapkamers, het separate toilet, de keuken en de woonkamer te bereiken zijn. De ruime, doorzon woonkamer beschikt over veel lichtinval en is voorzien van een fraaie laminaatvloer. Het appartement beschikt over maar liefst 2 twee balkons, zowel op het Oosten, als op het Westen. De hoofdslaapkamer (ca 10 m2) is voorzien van muurkast, en biedt toegang tot een van de balkons. De tweede slaapkamer is ook voorzien van een muurkast en meet ca. 5 m2. De verzorgde keuken is voorzien van een gasfornuis met afzuigkap. Badkamer is voorzien van douchecabine en wastafel.

+ Het gehele appartement is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas.
+ Rustige ligging dichtbij het centrum van Sittard
+ VVE bijdrage €125,00 per maand
+ VVE is financieel gezond en wordt professioneel beheerd


---
Uitdrukkelijk wordt gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de zogenaamde “schriftelijkheidsvereiste” is in dezen van toepassing.
- De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 2 dagen ná het vervallen van de eventuele ontbindende voorwaarden bij de transporterende notaris te deponeren.
- Een koper/ geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht en is gerechtigd voor zijn rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten, dan wel adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.
- Voor het optimaal behartigen van diens belangen adviseert Beckers Makelaardij geïnteresseerden en kopers om een professionele NVM-aankoopmakelaar in te schakelen.
- De bij de inmeting gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit (mede als gevolg van het gegeven dat Beckers Makelaardij geen professioneel inmeter is) verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
- Deze informatie is door Beckers Makelaardij zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle weergegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Appartement , Portiekflat
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt