{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
Verkocht onder voorbehoud
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Appartement te koop Waterloostraat 184 Steyl

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

In Kloosterdorp Steyl aan rivier de Maas bieden wij - op de begane grond en souterrain - een sfeervol appartement aan met balkon. Tevens beschikt het appartement over een eigen parkeerplaats op buitenterrein en een aparte ruime berging in het ondergelegen souterrain.

De entree tot het park:
Bij de ingang van het park is een stijlvolle elektrisch bedienbare toegangspoort met videofoon voor het gehele landgoed. Zo blijft het domein exclusief voor de bewoners en hun gasten. Het park waarin de woningen, appartementen, klooster en kapel liggen met zijn vele historische bomen, is eigendom van de bewoners. De Vereniging van Eigenaren voorziet in het onderhoud van het landgoed. Het vele groen op Domein Moubis heet van oudsher Waterloopark. Er is een mooie afwisseling tussen dichte bebossing en open groene ruimtes. De landschapsarchitect heeft het park in zijn oude glorie hersteld met behoud van de onder Limburgs Landschap behouden beekrand en historische bomenrand langs de uiterwaarden van de Maas.

Entree:
Via de onder architectuur vervaardigde glazen hal welke in mooi contrast staat tot het authentieke gebouw bevinden zich de postkasten, bellentableau met videofoon en doorgang naar het trappenhuis dat bereikbaar is middels een trap of een invalidelift. Eenmaal in het appartementencomplex zult u overweldigd worden door de behouden schoonheid en fraaie elementen waarbij de gemeenschappelijke ruimten ruim van opzet zijn. Elke verdieping is zowel via de lift als het trappenhuis te bereiken.

Indeling appartement begane grond:
Entree met hal voorzien van eiken vloer en statige glazen vide welke uitzicht biedt op de trap naar het souterrain. Zwevend toilet met fonteintje. Royale woonkamer voorzien van eiken vloer met gashaard en openslaande deuren naar het balkon, gelegen op het zuiden, welke is voorzien van zonwering. De hoge ramen zorgen voor veel licht en een optimale verbinding met buiten.
Luxe open moderne keuken (2016) met composiet aanrechtblad, spoelbak en inbouwapparatuur zoals: koelkast, diepvries, 3-pits inductie kookplaat waarvan 1 wokpit en geïntegreerde Bora afzuiging, combi-stoomoven, vaatwasser en Quooker. Berging met aansluiting voor wasmachine en droger, WTW systeem en cv opstelling.
Twee slaapkamers voorzien van eiken vloer en ingebouwde kastenwanden. Moderne badkamer (2016) met ligbad, aparte (stort)douche, wastafel met meubel en 2de zwevend toilet. Begane grond is voorzien van vloerverwarming en hoge plafonds (4,05m).

Indeling appartement souterrain: Te bereiken vanuit de hal, hier bevindt zich de grote hobby/werkkamer (ca. 45m2) met PVC vloer en vloerverwarming welk uitermate geschikt is als 3deslaapkamer (Plafond 2,40). Aangrenzend aan voorgenoemde ruimte bevindt zich de berging.
Vanuit de berging zijn meerdere uitgangen via de kloostergangen bereikbaar.

Joseph Staete:
“Joseph Staete” is een statig bouwwerk dat in 1901 in neogotische stijl werd opgetrokken en waarvan het exterieur onlangs geheel werd gerestaureerd. Het uitgangspunt bij de restauratie was om de oorspronkelijke en karakteristieke elementen te behouden zoals: sierlijke bogen, authentieke pilaren, mozaïekvloeren, ornamenten en fraaie glas-in-loodpartijen. De gehele restauratie is uitgevoerd onder toezicht van de Rijksmonumentenzorg. In deze voormalige kloosterkapel zijn 18 zeer luxe appartementen gerealiseerd met uitzicht op het park en deels op de Maas.

Omgeving:
"Joseph Staete" is op het voormalige kloosterlandgoed Domein Moubis aan de Maas in Steyl en nabij uitvalswegen A67, A73 en de Duitse snelweg BAB 61 gelegen. Het landgoed is in totaal circa 6.5 hectare groot. Op het landgoed zijn zowel luxe 2-onder-1-kap woningen als fraaie villa’s en appartementen gerealiseerd. De restauratie van Villa Moubis is in voorbereiding.
Al met al een unieke volledig omsloten locatie, aan de ene zijde door de Maas en de Aalsbeekvallei met prachtige bomen, aan de andere kant door een muur. Bij de residentie is een stijlvolle elektrisch bedienbare toegangspoort voor het gehele landgoed. Ook voor een separate tweede uitgang is een elektrisch bedienbare poort gerealiseerd. Zo blijft het domein exclusief voor de bewoners en hun gasten. Het park, waarin de woningen, appartementen, klooster, Villa Moubis en diverse kapelletjes liggen met zijn vele historische bomen, is eigendom van de bewoners. De Vereniging van Eigenaren voorzien in het onderhoud van het landgoed. Het vele groen op Domein Moubis heet van oudsher Waterloopark. Er is een mooie afwisseling tussen dichte bebossing en open groene ruimtes. De landschapsarchitect heeft het park in zijn oude glorie hersteld met behoud van de onder Limburgs Landschap behouden beekrand en historische bomenrand langs de uiterwaarden van de Maas.

Bijzonderheden:
Bouwjaar 1901 (oplevering van dit appartement heeft plaatsgevonden in 2016). Woonoppervlakte ca. 185m2. Appartement beschikt over een HR Remeha combiketel uit 2008. Gehele appartement is voorzien van elektrisch te bedienen screens. Appartement voorzien aluminium voorzet kozijnen met thermische beglazing en aan de buiten zijde de originele houten kozijnen welke in 2020 zijn geschilderd. De ramen in het souterrain zijn aan de binnenzijde voorzien van de originele houten luiken. Het gehele complex beschikt over veel authentieke elementen zoals ornamenten en glas in lood ramen. Als resident van Joseph Staete wordt u ook mede-eigenaar Park Waterloo.

Maandelijkse VvE bijdrage is €289,-- per maand, de parkkosten bedragen €68,-- per maand (voorgenoemde kosten voorzien in reservering onderhoud, opstalverzekering, alle gemeenschappelijke kosten waaronder schoonmaak- en energiekosten gemeenschappelijke ruimtes en tuinonderhoud). Aanvaarding in overleg.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Appartement , Galerijflat
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel: {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}