Verkocht onder voorbehoud
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Appartement te koop Diepenallee 17 Valkenburg

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Aan de rand van Valkenburg centrum ligt op de eerste verdieping dit moderne, luxe, instapklare appartement voorzien van woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers, badkamer en ruim balkon. In het souterrain bevindt zich de berging en een eigen parkeerplaats.
Het appartementencomplex met lift, biedt rondom het gebouw afgesloten parkeermogelijkheid voor bewoners en bezoekers en is centraal gelegen tussen centrum Valkenburg en het wandelgebied Ingendael. Door de gunstige ligging biedt het appartement voldoende uitloopmogelijkheden.

Dagelijkse voorzieningen zoals een drogist, supermarkt en bakker vindt u op 10 minuten loopafstand en het gezellige centrum van Valkenburg met de terrasjes bereikt u al binnen 5 minuten lopen.

Door de centrale ligging bereikt u omliggende steden zoals Maastricht en Heerlen al in 15 en Sittard al binnen 30 autominuten.

Indeling
Het appartementencomplex is met de auto te bereiken via de slagboom voorzien van intercom. Via de entree bereikt u de centrale hal die is voorzien van bellentableau, brievenbussen, lift en het trappenhuis.

Het appartement is gelegen op de eerste verdieping en is geheel voorzien van een keramische vloertegel met houtlook en vloerverwarming. Aan het begin van de centrale gang vindt u de meterkast voorzien van verschillende groepen. Aan de linkerzijde ligt bij binnenkomst, de separate half betegelde toiletruimte voorzien van wandmodel toilet en fonteintje, de betegelde badkamer (2,28 x 2,70m) voorzien van inloopdouche, tweede toilet, brede wastafel in meubel en designradiator en op het einde van de gang de technische ruimte voorzien van witgoedaansluitingen, de vloerverwarmingsunit, het wtw-systeem en de c.v.-installatie (hr Intergas). Aan de rechterzijde ligt slaapkamer I (3,35 x 2,35m) en de grote slaapkamer II (4,40 x 3,20m).

Aan het einde gaat de gang over in de open keuken. De open keuken betreft een praktische moderne U-opstelling met led plafondspots. De plafondspots en wandverlichting zorgen voor een aangename warme sfeer in de keuken die verder is voorzien van een Bora inductiekookplaat met koolstoffilter afzuiging, combi oven-magnetron, vaatwasser, koelkast en lades met veel bergruimte. De keuken beschikt verder over een glazen achterwand en een composiet werkblad. Aansluitend op de keuken vindt u direct de ruime eetkamer met uitzicht op het overdekte balkon. De zitkamer en keuken worden gescheiden door een apparatenwand in de keuken, deze afscheiding creëert een rustige sfeer in de zitkamer. De zitkamer staat in directe verbinding met de eetruimte en beschikt over een brede schuifpui met toegang tot het balkon.

Overige verdiepingen
Souterrain/parkeerkelder met eigen berging 2,35 x 2,40m. en eigen parkeerplaats.

Balkon
Het balkon ca. 10 m² heeft een prettige bezonning op het oosten en is voorzien van 2 wandcontactdozen en buitenverlichting.


Bijzonderheden
- Meterkast met 8 groepen, 2 aardlekschakelaars, hoofdschakelaar, slimme gas- en elektrameter, watermeter
- Intercom met camera en bediening voor slagboom
- Schuifpui met schuifhor naar overdekt balkon
- VvE bijdrage € 161 per maand incl. glazenwasser en onderhoud groenvoorziening
- Parkeerplaats nummer 11
- Geheel voorzien van vloerverwarming waarbij de slaapkamers en badkamer separaat geregeld kunnen worden
- Hoofddak voorzien van bitumen, afgewerkt met een groen dak

De waarborgsom of bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom. De waarborgsom of bankgarantie dient twee weken na het verlopen van de ontbindende voorwaarden gestort te zijn jegens de betrokken notaris. Indien er geen sprake is van ontbindende voorwaarden, zal het bedrag binnen twee weken na ondertekening van de koopovereenkomst moeten worden gestort op de derdenrekening. Over de waarborgsom dan wel bankgarantie wordt door de verkoper geen rente vergoed.

Corio Makelaars B.V. heeft met de meeste zorg informatie samengesteld doch kunnen we ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Appartement , Portiekflat
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen: