Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Appartement te koop Stiena Ruypers Park 10 Valkenburg

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Beschikbaar

Omschrijving

DEZE WONING WORDT U AANGEBODEN DOOR PROHOUSING EXCLUSIVE REAL ESTATE. Luxe en stijlvol appartement in historisch complex 'Chateau Geerlingshof' in het 'Stiena Ruyperspark' aan de rand van Valkenburg. Het royale appartement heeft een ruime woonkamer met separate eetkamer met half open moderne keuken met royaal dakterras. Het complex is v.v. lift, berging en 2 privé parkeerplaatsen in onderliggende parkeergarage.

Indeling
Via de begane grond de centrale hal met toegang tot de lift en het trappenhuis. De lift zorgt voor toegang naar ondergrondse parkeergarage en het appartement op de 1ste verdieping.

Eerste verdieping:
Middels een ruime entree met garderobe betreedt u het magnifieke appartement. De vloer is betegeld met Braziliaans leisteen met vloerverwarming; deze unieke vloerafwerking ligt in nagenoeg het hele appartement. Aan de rechterzijde van de hal zijn de toiletruimte en de toegang tot de eerste slaapkamer, gelegen aan de achterzijde van Chateau Geerlingshof. De masterbedroom ligt eveneens aan de achterzijde en heeft een deur naar het zonnige terras aan de zuidzijde. Grote ramen zorgen voor veel lichtinval in de slaapkamer en er is een rechtstreekse toegang tot de moderne badkamer. De uitstekende afwerking en hoogwaardige materialen staan garant voor vele jaren comfort; zo is deze badkamer ingedeeld met een ligbad, toilet, bidet, douche en een dubbele wastafel.
Aan het einde van de hal is de glazen deur die toegang geeft tot de speels ingedeelde woonkamer met halfopen keuken. De hoge boogvormige ramen aan de voor- en zijkant zorgen voor een fascinerende lichtinval en tegelijk geniet u volop van het prachtige uitzicht op het park aan de voorzijde. Tussen de woonkamer en keuken is een kastenwand geplaatst met een schouw inclusief gashaard aan de zijde van de woonkamer.
De keuken is van alle luxe voorzien en heeft een granieten werkblad en alle denkbare inbouwapparatuur van Miele, Siemens en Gaggenau: een kookplaat (gas en elektrisch gecombineerd), afzuigkap, vaatwasser, Quooker, stoomoven, koffiemachine, koelkast en een vriezer. Vanuit de keuken is het eerdergenoemde, zuidgerichte terras te bereiken. Naast de keuken bevind zich een berging. De ruime eetkamer is gelegen aan de voorzijde van de residentie en heeft een groot raam met uitzicht over het park. De eetkamer is toegankelijk via de woonkamer en is tevens als werkkamer te gebruiken.

Extra info:
- Volledig v.v. vloerverwarming
- Houten kozijnen v.v. HR++ glas
- HR combiketel (Nefit) eigendom.
- Vloer-, plafond- isolatie en voorzet spouwblad (isolatie)
- WTW installatie in berging
- V.v.E. voor onderhoud complex € 188,93 per maand. Onderhoud en gebruik van park €98,68 per maand.
- Gezamenlijke fietsenberging in souterrain
- Gastenruimte (slaapvertrek) met badkamer voor het gehele complex

Algemene info:
Chateau Geerlingshof staat in het Stiena Ruyperspark, een exclusief woondomein aan de rand van Valkenburg. Het gebouw is in 1850 gebouwd in opdracht van generaal de Ceva, destijds met een privé- station aan de achterzijde. In 1890 kreeg het gebouw de functie als klooster en in 1949 werd dit de thuisbasis van de Volkshogeschool Geerlingshof. Sinds 2002 is het gebouw in gebruik als appartementengebouw in het hoge prijssegment, gelegen in het prachtige Stiena Ruyperspark.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pro Housing Exclusive Real Estate met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaardt Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Appartement , Portiekflat
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen: