Verkocht onder voorbehoud
Prijs op aanvraag
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Bouwgrond te koop Grathemerweg ong Kelpen-oler

Prijs op aanvraag
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Zelf uw droomwoning bouwen op een ruime bouwkavel in Kelpen-Oler!

Op een prima locatie aan de Grathemerweg in Kelpen-Oler bieden we deze royale bouwkavel te koop aan voor de bouw van een vrijstaande woning. De kavel is geheel naar eigen inzicht te bebouwen. De maximale goothoogte mag 7 meter bedragen en de maximale nokhoogte 10 meter. De kaveloppervlakte bedraagt 1.583m².

Voor de bouwmogelijkheden verwijzen wij u graag naar de website ruimtelijkeplannen.nl. Voor meer informatie kunt u uiteraard ook altijd een vrijblijvende afspraak met ons inplannen.

Bestemmingsplan
De bouwkavel is gelegen in het bestemmingsplan ‘Woonkernen Leudal’ van de gemeente Leudal. Binnen dit bestemmingsplan heeft de bouwkavel de bestemming ‘Wonen’.
De bijbehorende voorschriften zijn op kantoor aanwezig en worden op eerste verzoek aan u toegezonden. Meer informatie is ook te vinden via ruimtelijkeplannen.nl.

Ligging
De bouwkavel is gelegen aan de rand van de kern van Kelpen-Oler, tussen de bestaande woningen aan de Grathemerweg 21 en Heideweg 2. Kelpen-Oler is een kleine kern met circa 1.150 inwoners, het naastgelegen dorp Baexem telt circa 2.850 inwoners. Binnen de hechte kern van Kelpen-Oler zijn een basisschool, grand café en vele verenigingen gelegen. Voor verdere dagelijkse voorzieningen beschikt het naastgelegen dorp Baexem over een supermarkt, slagerij en bakkerij. Voortgezet onderwijs is beschikbaar in Heythuysen en Horn.

Door de centrale ligging in Midden-Limburg is de bouwkavel optimaal te bereiken. Zo is de op- en afrit van de A2 richting Maastricht en Eindhoven bereikbaar binnen enkele autominuten. Verder is de Rijksweg (N280) de perfecte aansluiting richting Weert en Roermond.

Kelpen-Oler behoort tot de plattelandsgemeente Leudal, die per 1 januari 2007 is ontstaan na een fusie van de 4 gemeenten: Haelen, Heythuysen, Hunsel en Roggel & Neer. Hierdoor omvat de nieuwe gemeente Leudal maar liefst 16 kernen. Daarnaast liggen in deze "Tuin van Limburg" enkele unieke natuurgebieden, zoals Exaten, Beegderheide en natuurlijk het Leudal: een prachtig afwisselend natuurgebied.

De gemeente Leudal grenst aan de noordzijde aan het Peelgebied, met het 1.500 hectare grote Nationaal Park De Groote Peel. Ten oosten en ten zuiden treft u de Maasplassen aan met volop watersportmogelijkheden en historische plaatsen als Thorn en Roermond en Nationaal Park De Meinweg. Aan de westzijde grenst de gemeente Leudal direct aan België met grensoverschrijdende fietsroutes en gezellige stadjes zoals Maaseik.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Bouwgrond
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen: