{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
{{ product.status }}
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media
{{ product.title }}

Omschrijving

Wilt u aan de rand van een prachtig natuurgebied en toch op korte (fiets)afstand van het centrum van de stad uw eigen droomhuis realiseren? Dan is deze bouwkavel een uitermate geschikte locatie die plaats biedt voor de bouw van een vrijstaand woonhuis.

Oppervlakte:

De kavel is ca. 30 meter breed en ca. 48 meter diep (ca. 1.440 m2). Ophogen van het terrein zal noodzakelijk zijn om het peil op de goede hoogte te krijgen.

Ligging:

De kavel is gelegen aan de rand van het natuurgebied "'t Jaomerdal" op de grens van Tegelen en Venlo aan de Pastoor Lemmenstraat/Natteweg. De locatie kenmerkt zich door mooie vrijstaande huizen aan de Natteweg en Pastoor Lemmensstraat die recent zijn gebouwd of oudere vrijstaande woningen waarvan er veel al geheel zijn gerenoveerd. De stad is op de fiets in 10 minuten tijd te bereiken. Winkels, scholen e.d. liggen ook op fietsafstand en de oprit naar de A-73 is binnen 5 minuten autorijden bereikbaar.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ group.name }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
...
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}