Verkocht onder voorbehoud
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Bouwgrond te koop Europastraat ong Ulestraten

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Op de huisweide van de voormalige boerderij Frenken wordt het bouwplan “Gen Eijcke” ontwikkeld. Met inachtneming van het beeldkwaliteitsplan bent u vrij om hier uw woning naar eigen wensen te realiseren.

Ulestraten is een kerkdorp van de gemeente Meerssen en bevindt zich ten noordoosten van de regio Maastricht. De woonkern Ulestraten vormt samen met de woonkernen, Bunde, Geulle, Meerssen en Rothem de gemeente Meerssen. Het dorp heeft ongeveer 3.000 inwoners en ligt zeer centraal ten opzichte van de A2 Maastricht/Eindhoven, Meerssen en Beek.

Ook voor natuurliefhebbers of wandelaars biedt Ulestraten voldoende uitdaging met een ligging aan de rand van het Mergelland. Als u van Vliek naar de Wijngaardshoeve loopt ziet u de glooiing van het prachtige landschap, met ongekende vergezichten en een weelderige flora en fauna. Deze landelijke rust is kenmerkend voor deze streek. In de prachtige lintbossen van Waterval zijn wandelpaden en picknickplaatsen aangelegd.

Ulestraten heeft een rijk en hecht verenigingsleven. Voor de dagelijkse boodschappen kan men terecht in de plaatselijke supermarkt en het nabij gelegen Meerssen heeft een uitgebreid winkelaanbod. Maastricht bevindt zich maar op luttele kilometers afstand.

Bouwplan ‘Gen Eijcke’
Door de groene buitengebieden, de ligging en de goede verbindingen is Ulestraten bij uitstrek een woonkern. Aan de westelijke rand van Ulestraten is het bouwplan ‘Gen Eijcke’ tot ontwikkeling gebracht. Het plan, globaal begrensd door de Beekerweg, Burgemeester Visscherstraat, Europastraat en Churchillstraat omvat totaal 47 woningen en bouwkavels. Ulestraten is een gewilde woonlocatie.

Er is veel aandacht besteed aan de overgang van openbaar gebied naar privé. Groen en bomen bepalen samen met het materiaalgebruik de sfeer in de straat. Voor de kinderen is in het plan een speelvoorziening opgenomen.

Kavelnr Perceel v.o.n prijs

Kavel E9 685 m² VERKOCHT
Kavel E10 680 m² VERKOCHT
Kavel E11 697 m² VERKOCHT

De v.o.n. koopprijs is inclusief:
- kadasterkosten
- notariskosten
- btw 21% en/of overdrachtsbelasting

De v.o.n. koopprijs is exclusief:
Financieringskosten waaronder:
- afsluitprovisie hypotheek
- notariskosten hypotheekakte
- rente bouwgrond vanaf 01-03-2020

Algemeen:
De tuinen van de bouwkavels bieden optimale middag- en avondzon. Voor het bouwplan “Gen Eijcke” heeft de gemeente Meerssen een beeldkwaliteitsplan opgesteld. Binnen de voorschriften en het vastgesteld kwaliteitsplan bent u vrij om uw woning naar eigen smaak en inzicht te bouwen.

De woningen zijn zo gesitueerd dat optimaal gebruik wordt gemaakt van de hoogteverschillen van het terrein, waardoor de open structuur en het landschappelijk karakter in stand wordt gehouden. Zo is er sprake van een aantal open groene ruimtes in het plan, zullen bomen gepland worden en erfafscheidingen zullen worden voorzien van natuurlijke hagen.

Behoort u straks tot de nieuwe bewoners? Dan staat u een sfeervolle wijk te wachten!

Hebt u interesse? Neem dan contact op met Aelmans Rentmeesters- en Makelaarskantoor (043-3030117/margraten@aelmans.com) of met Tijs Hillen Makelaardij B.V. (043-3655655/info@tijshillen.nl)


Alle maten zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien als een uitnodiging tot bezichtiging. Een afspraak hiertoe kunt u maken bij ons kantoor.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Bouwgrond
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen: